Dodaj do ulubionych

pieluchy "firmy TESCO"

11.04.05, 15:15
lepsze są te w białych opakowaniach - mają wprawdzie plastry, które nie łapią
jak się pobrudzi oliwką, ale tak to trzymają niemożliwie mocno... jak Aga się
spieszy do kąpieli to mam problem szybko ściągnąć pieluchę...
używam ich od ponad roku, te mniejsze czasem przeciekały bokiem (chyba i tak
były troszkę za duże), ale teraz wogóle nie narzekam

w kolotowych opakowaniach są na rzepy

rozmiar trzeci (8-19 kg) 64 pieluchy ok. 26 zł
Obserwuj wątek
    • esseana Re: pieluchy "firmy TESCO" 11.04.05, 21:23
      My przerobiliśy wiele pieluch/
      Najbardziej przypasowały mi i Mikołajkowi 24.11.2004. Pampersy i Tesco.
      Tesco te w fioletowym opakowaniu, są chłonne, mają śliczne rysuneczki i nie
      przeciekają.

TESCO polecam.
      • zoe26 Re: pieluchy "firmy TESCO" 12.04.05, 19:30
        A czy te pieluszki Tesco są plastikowe? To znaczy chodzi mi o to żeby
        przepuszczały powietrze i żeby na górze nie było ceratki. Teraz kupuję belle ale
        muszę dużo przewijać i to drogo bardzo wychodzi. Synek choruję na zapalenie dróg
        moczowych dośc często więc pieluch idzie masa.
        Proszę o opinię. Chciałabym tez wiedziec jak to wygląda cenowo i czy mam kupic
        kolorowe opakowanie cz to białe. Bardzo dziękuję za odpowiedz.
        Pozdrawiam. Zosia i Michałek (11.09.2004)
        • cesarus Re: pieluchy "firmy TESCO" 13.04.05, 09:25
          my używamy nowych pieluszek tesco, tych fioletowych (mają rybki na rzepach, to
          jest narysowane na opakowaniu) i jesteśmy bardzo zadowoleni. są o wiele lepsze
          niż poprzedniczki (opakowanie prawie takie samo, tylko nie ma rybek). to są
          pieluszki bez ceratki, przewiewne i chłonne. dobrze sie dopasowuja do mojego
          synka a z tym różnie już bywało, bardzo często przesikiwał bokiem lub górą.
          tutaj zdaża się to naprawdę sporadycznie. a jesli chodzi o cene, to opakowanie
          kosztuje niecałe 40,00 zł, rozmiar 4+ jest 52 szt. chyba... wyrzuciałm już
          opakowanie.
          pozdrawiam
          ania
          • izia30 Re: do cesarus 27.04.05, 12:12
            z tego co piszesz to ich cena jest chyba wyzsza niż Pampersów! za 62 szt. w
            rozmiarze 5 płacimy 55zł.
    • angie_baby Re: pieluchy "firmy TESCO" 27.04.05, 13:10
      Kupiłam raz na wypróbowanie pieluch TESCO tych w białym opakowaniu...niestetry
      okazało się to moim największym błedem jeśli chodzi o pieluchy. Wypróbowałam
      wielu firm i firma Bella i Tesco robią najgorsze pieluchy, trzeba je zmieniać
      co 2 godziny bo potem są całe mokre. Tesco dodatkowo mają ceratę... po 5
      pieluchach Tesco mój synek miał cała czerwoną pupę. To żadna oszczędność.
      Najlepsze są Pampersy Active Baby. Mój syn ma teraz rozm 4, niemam zamiaru już
      zmieniać ich na coś innego. Po całej nocy Pampersy nie są wogóle mokre, mają
      dodatkowy wkład który zaminia wilgoć w żel, opakowanie 80szt kosztuje 49zł to
      nie jest dużo jeśli chodzi o komfort dziecka!!! NIGDY WIĘCEJ TESCO!!!
      • foretka Re: pieluchy "firmy TESCO" 02.05.05, 21:30
        Czesc!

Nie wiem jakie pieluchy sa w bialych opakowaniach ale w fioletowych sa super!!
        Bawelniane, na rzepy, nie przeciekaja, nie zbijaja sie w grudki i sa sliczne!
        Przestaly nam odpowiadac Pampersy bo rano sprawialy wrazenie wilgotnych z
        zewnatrz.

Polecam Tesco w fioletowych opakowaniach (cena ok. 36zl za paczke).

~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
        • g_kasia Re: pieluchy "firmy TESCO" 06.05.05, 09:50
          dopiszę się, fioletowe tesco są rewelacyjne... o niebo lepsze od pampersów czy
          innych często reklamowanych marek...
          • dorotka1olka pieluchy "firmy TESCO" polecam ale tylko fioletow 06.05.05, 15:25
            Polecam są bawełniane (nie mają tej okropnej ceratki na zewnątrz) jak dziecko
            zrobi siusiu nie zbijają sie w grudki. Używałam jej przy córeczce prawie 2 i
            pół roku i osobiście uważam że są nawet lepsze od pampersów i co ma też
            znaczenie są tańsze ok 36 zł. Teraz mój synek ma miesiąc i też ich używam
            • nnika5 Re: pieluchy "firmy TESCO" polecam ale tylko fio 13.05.05, 00:45
              za ile sztuk te 36zl? bo za tyle samo to sa 62szt (7-18kg) Happy z Belli . Myslalam ze Tesco sa tanszecrying
    • realnosc Re: pieluchy "firmy TESCO" 13.05.05, 15:24
      fioletowe bardzo dobre porównywalne z pampersem, białe opakowania dużo gorsze
      ale
      czasem jak wiem że ma być niedługo kupka lub kąpiel, to są ok. Mniej przewiewne
      i mniej chłonne niż fioletowe
    • indiaaa Re: pieluchy "firmy TESCO" 16.06.05, 15:08
      Ja używam tesco i pampersów na zmianę i mała jak narazie ani raz się nie
      odparzyła. De facto tesco białe mają tą okropną ceratkę na zewnątrz, ale póki
      co narazie będziemy ich uzywać.
      • lula11 Re: pieluchy "firmy TESCO" 04.07.05, 13:00
        A ile szt. pieluszek mini jest w opakowaniu i ile aktualnie kosztują???????
        Agata.
        • mischell Re: pieluchy "firmy TESCO" 05.09.05, 19:31
          Są super, uzywaliśmy już róznych. Najbardziej odpowiadały nam pampersy, ale
          fioletowe tesco też są naprawdę dobre.
          36 zł - rozm. 4 maxi
          • anna_lu Re: pieluchy "firmy TESCO" 06.09.05, 14:44
            Czy moze mi ktos napisac jaka jest cena i ile sztuk w paczce?? Adas wazy 8500, wiec interesuje mnie rozmiar odpowiadajacy 4 Pampersa. Chodzi mi oczywiscie o te fioletowe
            • mischell do anna_lu 07.09.05, 22:00
              9-18 kg r.4 Maxi kosztuje 36 zł i jest w paczce 56 sztuk.
              • slonce579 Re: 36zł kazde opakowanie 08.09.05, 17:22
                Pieluszki Tesco fioletowe kosztuja kazde opakowanie 36zł tylko od rozmiaru
                zalezy ile ich tam jest najmniej chyba 52sztuki to sa te najwiaksze najwiecej
                to 68 to sa te najmniejsze.
                • dziewczynka_bez_zapalek Re: 36zł kazde opakowanie 15.06.06, 10:32
                  jak Kuba był mniejszy używaliśmy tesco fioletowych. były ok!
                  ostatnio mamy na zmianę tesco białe lub fitti z biedronki. jestem z nich
                  zadowolona.
                • paproszek57 Re: 36zł kazde opakowanie 26.07.06, 14:19
                  dziewczyny ale czy te pieluchy sie opłacają? jesli kazde opakowania kosztuje 36
                  zł. to przy najmniejszych 68 szt. wychodzi 53 gr/szt a pampersy 3-6kg w jambo
                  98 szt.kosztują ok.50 zł. wychodzi 51 gr.
                  • dysia83 Re: 36zł kazde opakowanie 20.08.06, 18:22
                    Tyle samo kosztuja Huggiesy-za 52 szt 7-16 kg zapłaciłam ostatnio 36 zl.U mnie Huggiesy sprawdziły się w 100 procentach
    • ulala.v Re: pieluchy "firmy TESCO" 06.09.06, 15:42
      tesco fioletowe zrobiły mojemu dziecku pizzę z tyłka tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka