bgoralska 15.04.05, 11:30 Proszę o podpowiedź gdzie można w polsce kupiC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadianka7 Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 15.04.05, 12:13 Jeśli jesteś z Warszawy, to można kupić to nosidełko w sklepach Smyk na Kruczej, w Galerii Mokotów, w Centrum Handlowym Targówek i w Arkadii. Oprócz tego w sklepach Świat Dziecka na Towarowej 22, Puławskiej 2, i Górczewskiej 212/226. Nie sprawdzałam osobiście, ale podaję Ci to, co napisane jest w gazetowej reklamie tego nosidełka. Jeśłi chodzi o inne miasta, to: POZNAŃ: CH Stary Browar, ul. Półwiejska 42, CH King Cross Marcelin, ul.Bukowska 56; CZELADŹ: CH M1, ul. Będzińska 80; KRAKÓW: CH Kraków Palza, al.Pokoju 44, CH Galeria Kazimierz, ul. POdgórska 34. Ja też wybieram się kupić to nosidło.Wprawdzie nie znam opinni użytkowniczek/użytkowników, ale wydaje mi się, że wygląda na bardzo dobrze zrobione. A może któraś z Was ma doświadczenie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 10:21 Witajcie! Nosideło jest rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia132 Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 10:24 a ile kosztuje?a czy 3-4 miesieczne mozna juz nosic?bo mojego Antka do wozka wsadzic to... Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 10:27 oj, wysłało mi się zbyt wcześnie) Nosideło nadaje sie dla dzieciaczków praktycznie ofd urodzenia i uratowało moje plecy, gdy Mała miała kolki))i trzeba było ją długo nosić. Teraz też sprawdza się fantastycznie. Wybór nosidła poprzedzony został bardzo dokładnym wywiadem u wszystkich możliwych źródeł na temat jego zalet, sprawdzony w testach i tp.9 to taki konik mojego brata)) i jak się okazuje jest to w tej chwili najlepsze nosidło na rynku.P.S. Nie mam nic wspólnego z producentem ani dystrybutorem tych nosideł)))Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 10:38 Ewusiu, było kupione w Niemczech.Nie wiem ile kosztuje w Polsce . Pozdrawiam, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia132 Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 11:01 a czy jest tylko 1 typ?czy jest jakis wybor,bo dopiero zaczelam sie orientowac..a na co polecasz zwrocic uwage pzr doborze? Odpowiedz Link Zgłoś
nadianka7 Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 11:11 Dzwoniłam do Smyka w Wawie-nosidło kosztuje ok.300zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 14:32 O rany, a ja kupiłam nosidełko (chyba najprostszy model) używane na allegro za... 20 pln. Rewelacja, dzięki niemu udaje mi się gotować obiady i pisać na komputerze - obie ręce wolne... Oni mają swoją stronę internetową, nie pamiętam adresu, ale w googlu mozna znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
majerka1 Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 14:57 Polecam allegro. Udało mi się kupić nosiedełko za 130zł, uzywane ale wygląda jak nowe. W czasie gdy ja licytowałam, były wystawione jeszcze 3 inne, wszystkie poszły za 100-150 zł, czyli duzo taniej niż nowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 18.04.05, 15:01 Ja kupiłam w Niemczech za 79 eur, a sprzedalam wlasnie na allegro za 170. I naprawde bylo w doskonalym stanioe-wygladalo jak nowe. W Mothercare widzialam za 599 zl. Nosidełko jest po prostu fantastyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniammt Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 21.04.05, 15:27 Nosidełko jest rewelacyjne. Synka nosiliśmy jak miał 1,5 mies. i nosimy do dzis a ma juz 6,5. Sprawdza sie w kazdej sytuacji. Maluszkowi podtrzymuje głowę, więc bez obaw mozna nosic maluszka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sta.ania Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 21.04.05, 15:30 do ilu kg jest przeznaczone? ania Odpowiedz Link Zgłoś
nadianka7 Re: NOSIDEŁKO renomowanej firmy BABYBJORN 21.04.05, 17:56 Jest do 10 kg.Właśnie dzisiaj kupiłam - zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś