martuszka13 05.05.05, 12:04 wiem ze ten temat juz był wałkowany ale ja zgłupiałam ...bobovita proponuje jabłko deserek ...to takie jabłko mam podawać??? bo czytała ze najpierw przecier a czy to nie to samo ?prosze pomózcie co i jakie najpierw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakasik Re: pierwsze jabłuszko 05.05.05, 12:08 No nazwali sobie deserek. Wg mnie to to samo. A ja jako 1 podalam dynie! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pa Re: pierwsze jabłuszko 05.05.05, 12:17 Jak chcesz być pewna, że podajesz tylko jabłuszko to sprawdź na etykietce składniki. Czasami nazywa sie jabłko, a w składzie ma jeszcze sok z winogron czy coś. Z tego co pamiętam jabłka Gerbera są czyste (tylko jabłko i woda). Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: pierwsze jabłuszko 05.05.05, 12:54 Dołączam się,że też gerber. My właśnie zaczeliśmy w sobote i synkowi bardzo smakuje. Pozdrawiamy, Wiola i Gabryś Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: pierwsze jabłuszko 05.05.05, 15:03 Witam Ja rowniez polecam Gerbera Tylko my jako pierwsze pilysmy soczek jakłkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_i Re: pierwsze jabłuszko 05.05.05, 18:42 ja podałam synkowi pierwsze jabłko z marchewką hippa a następne dynię z ziemniakiem. smacznie się zajada Pozdrawiam Iwona i Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś