katai1 10.05.05, 09:44 Niedługo urodzę córeczkę, poszukuję dobrego pediatry na Bródnie, zarówno prywatnie jak i w przychodni rejonowej. Jeżeli któraś w Was może kogoś polecic, będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kortis Re: Pediatra na Bródnie 10.05.05, 13:06 Ja chodze do Przychodni Zdrowie na Kondratowicza. Mały zapisany jest do doktor Janiszewskiej ale mielismy stycznośc z jeszcze dwiema lekarkami - wszystkie super!!!!Prywatnie - nikogo nie znam bo nie było potrzeby. Raz tylko odwiedzilismy pediatre chirurga w gabinecie prywatnym na Saskiej Kępie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlascuzo Re: Pediatra na Bródnie 10.05.05, 13:34 Ja też zapisałam Kubę do dr Janiszewskiej, ale od kiedy przypadkiem trafiłam do dr Fedor od razu się przepisałam. O wiele milsza i więcej mówi. Dr Janiszewska wychodziła z założenia, że wszystko powinnam wiedzieć. Karina Odpowiedz Link Zgłoś
katai1 Re: Pediatra na Bródnie 10.05.05, 14:54 wielkie dzięki dziewczyny za pomoc !! Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Pediatra na Bródnie 10.05.05, 14:53 Szerokim łukiem omijaj Rembielińską ja słyszałam wiele dobrych opinii na temat lekarzy w tej przychodni zdrowie na Kondratowicza chyba sama sie tam przeniose Odpowiedz Link Zgłoś