mamabaltazara 11.05.05, 17:12 Cześć! Chce kupic prezent dla rocznego chłopca. Co sądziecie o: www.allegro.pl/show_item.php?item=50487880 Myśle o rozmiarze 104, buty rozmiar znam. A może macie jakieś lepsze pomysły? dzieki za podpowiedzi. W Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
married Re: prezent na roczek 11.05.05, 19:33 A czy roczny chłopiec nie wolałby jakiejś odlotowej zabawki? Chyba, że prezent ma być praktyczny, to wtedy taki komplecik jest ok. Ale mój synek w tym wieku interesował się tylko i wyłącznie zabawkami. Za taką kwotę można już kupić jakieś edukacyjne klocki (np. Lego), albo jakieś inne zabawki, które pomagają dzieciakom poznawać świat... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sosenka8 Re: prezent na roczek 11.05.05, 20:18 Komplecik fajny, ale rozmiar chyba trochę przy duży Odpowiedz Link Zgłoś
mati7373 Re: prezent na roczek 11.05.05, 20:55 Prezent super! ale zgadzam się że dla starszego dziecka. Będzie świetny na 2 urodziny (a nawet i na 3-cie). Moje dziecko na pierwsze urodziny dostało samochód (a może dokładnie lokomotywę) którym jeździło odpychając się nogami. Zabawka bardzo się sprawdziła (bawił się nią ponad dwa lata) i koszt porównywalny (jest bardzo dużo zróżnicowanych cenowo ofert na rynku). Odpowiedz Link Zgłoś
katrinko Re: prezent na roczek 11.05.05, 23:10 Z jednej strony lepsza byłaby zabawka, bo ubranka są prezentami raczej dla rodziców, niż dla dzieci... Z drugiej strony, może będzie to prezent oryginalny, bo mój synek (pierwsze urodzinki 9 maja) dostał dużo świetnych zabawek, o tak. W tym, hmmm... 95% samochodów. Ciężarowych. Dokładnie, wywrotek. Może zakładać już firmę budowlaną Komplecik może być za duży, ale ubranko troszkę na wyrost to nie zbrodnia, lepiej jednak zorientuj się w jego wymiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: prezent na roczek 11.05.05, 23:27 Ja mojemu chrzesniakowi na pierwsze urodziny kupilam odlotowego duzego osiolka pluszowego)z firmy NICI. Maly byl zachwycony, spal z nim przez dlugi czas i uwielbial ciagnac za ogon. NICI ma fantastyczne pluszaki,mieciutkie i sliczne, niestety troche drogie ale na prezent ujdzie w tloku Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 p.s. 11.05.05, 23:28 SPrawdzilam cene tego kompleciku -za 100zl bylby super duzy pluszak. Moj osiolek kosztowal ok 70zl, ale naprawde WARTO!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś