Dodaj do ulubionych

Spacerówka - co polecacie?

12.05.05, 22:08
Moja Izusia ma juz 9 - cy . Ma spaecerówkę z BB Confort (Trophy), ale nie
jestem zadowolona- brak daszka, cięzki stelaż (od gądoli), jakas taka
płytka... . Szukam czegoś lekkiego, wygodnego dla dzidzi - moze macie cos
prawdzonego (firma, cena).
Pozdarwiam Dorcia
Obserwuj wątek
    • hanimama Re: Spacerówka - co polecacie? 12.05.05, 22:51
      moj typ... Inglesina Espresso www.inglesina.pl, jestem bardzo zadowolona,
      przedewszystkim lekka 6,5 kg, ma pokrowiec na nogi i folie przeciwdeszczowa,
      super sie prowadzi, jedyny minus to to ze oparcie nie rozklada sie do konca
      tylko na pol lezaca. Cena hmmmm rozna, bo roznica miedzy sklaepami potrafila
      wynoscic 250 zl . Ja kupilam ja za 580 w sklepie Gucio w Warszawie.
      pozdrawiam
    • iwonady Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 08:50
      my skusiliśmy się na baby dreams Teddy. Waga 7 kg, pasek do przenoszenia wózka,
      regulowana raczka, płynna regulacja oparcia. Cena 340 zł z pokrowcem na nogi.
      Pozdrawiam!
    • mama.misia Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 08:52
      Ja mam GRACO QUATTRO. Wg mnie rewelacja.Z resztą gro moich znajomych dla dzieci
      kupowało i nadal kupuje wózki graco i są bardzo zadowoleni. Wózek waży 12 kg,
      oparcie rozkłada się w 4 pozycjach od zupełnie leżącej do 90 stopni. Jest duża
      budka którą można przełożyć nad nóżki(robię tak kiedy chcę uśpić moje dziecko,
      bo nie widzi wtedy za wiele i nic go nie rozprasza, albo kiedy wieje a dzidzia
      śpi). Blokada żeby dziecko wie wypadło jest w kształcie półeczki z miejscem na
      butelkę i inne drobiazgi. Rodzice mają i półeczkę dla siebie przy rączce z
      miejscem na dwa napoje i schowkiem. Ponadto jest do wózka dołączony pokrowiec
      na nóżki. Duży kosz na zakupy z którego można wyciągnąc zakupy kiedy dziecko
      śpi, bo się składa. A poza tym rewelacyjnie się go prowadzi(skrętne koła które
      można zablokować) i lekko składa jedną ręką. Serdecznie polecam. Kosztuje w
      granicach 600-900 zł w zależności od tego w jakim sklepie i z której kolekcji
      model(chodzi o kolory). Ja osobiście kupiłam na allegro za 650 zł. Dodatkowe
      informacje na temat wózka znajdziesz na stronie www.euro-trade.pl
      Agnieszka
    • mmala6 Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 12:55
      Moja kuzynka ma wlasnie ten Graco i jest bardzo zadowlona. Ja wlasnie bylam na
      etapie szukania wozka dla mojego malucha i ogladalam tez jej wozeczek. Niestety
      z dzieckiem (jej mala wazyla ok 8kg) nie moglam go oderwac od podlogisadKuzynce
      to nie przeszkadza bo nie ma schodow, po ktorych musialaby wnosic, ja niestety
      mam.Ale tak poza tym ten Graco jest swietny, bardzo ladny i niedrogi (tez kupila
      na allegro).
      Zdecydowalam sie na PP Atlantico- wazy niecale 9kg.Co prawda jak maly bedzie
      wazyl 10kg to i tak bedzie ciezko, ale zawsze to pare kg mniejsmile
    • kacha111 Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 13:58
      Ja szukałam spacerówki bardzo lekkiej małej po złożeniu (mieści się w bagażniku
      Seicento) i wygodnej dla dziecka. Kupiłam firmy CONECO, model SPEEDY. Cena
      sugrowana to 290zł ale można prosic o rabat. Ja dałam 270zł. Jest lekka, dobrze
      się prowadzi, ma pokrowiec na nogi. Roskłada się do pozycji półleżącej i
      myślałam, że to może być minus tego wózka, ale Weronika juz na pierwszym
      spacerze zasnęła. Możesz go zobaczyć na stronie firmy www.coneco.pl
      • werata Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 14:02
        ja moge odradzic: mamy 2 spacerowki, jedna z nich to Maclaren, jest
        beznadziejna! Ma tylko 1 zalete: jest lekka, ale nic wiecej...
    • dorcia311 Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 21:19
      Dziękuje dziewczyny za cenne podpowiedzi. Zaczynam szukanie smile)
      • suzzi.e Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 22:46
        Nie dawno kupowałam spacerówkę więc oglądałam ich wiele....
        Peg perego Atlantico albo plico P3 ewentualnie Inglesina Max...
        My mamy atlantico, bo jest wiecej miejsca dla dziecka. Wszystkie mają super
        amortyzację - dziecko nie telepie się wózku...są małe po złożeniu, mają świetną
        kolorystykę.
        Zdecydowanie ODRADZAM graco Quatro deluxe!!! Używaliśmy tego wózka od urodzenia
        i z radością się go pozbyłam ufff! To prawda ślicznie wygląda, ma dużo
        bajerów...ale mimo dużych kół trzesie w nim dziecko jak w traktorze, jest ciasny
        - Michał miał 8 miesięcy jak musieliśmy zacząć rozglądać się zaczymś większym,
        bo wystawały mu już nóżki... Miś wcale nie jest dużym dzieckiem: waży 8,5kg 74cm
        wzrostu!
        Co innego atlantico siedzisko jest szerokie i mieciutkie - dziecko spokojnie
        może się zdrzemnąć podczas spaceru! Wózeczek jest super - gorąco polecam
        Zuzka
      • kajaaa Re: Spacerówka - co polecacie? 13.05.05, 22:46
        Ja po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na "ABC Design Novus 3", ten
        wózeczek jako jedyny spełniał wszystkie moje oczekiwania...jest lekki, szybko
        sie składa i zajmuje niewiele miejsca, rozkłada się do pozycji leżącej,
        oczywiście ma regulowana rączkę, a przede wszystkim jako jeden z nielicznych
        wózków ma możliwość zamontowania przodem lub tyłem do kierunku jazdy(na tym mi
        bardzo zależało)...zresztą sama zobacz...
        www.allegro.pl/show_item.php?item=49980762
        Pozdrawiam Kasia
        Moja Oleńka

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20932569&a=22091133
    • mimi44 Do kacha111 14.05.05, 11:39
      Przeczytałam ze kupiłaś wózeczek,właśnie taki jak mnie interesuje.Mam do ciebie
      pytankotongue_outiszesz ze sie dobrze prowadzi,ale gdzie jezdzisz?na chodnikach?czy sie
      sprawdzi(twoim zdaniem)na drogach nie zbyt równych?czy koła troche
      amortyzują,czy raczej dzieciaczek sie trzesie w wózku?
      Bede wdzieczna za informacjesmile))
      Pozdrawiam.
      • babsee Re: Do kacha111 14.05.05, 22:24
        a ja polecam Baby Dreams Smart-uzywam od miesiaca i jestem b.zdowolona.Graco sa
        fajowe ale niestety-zaden nie ma przekladanej raczki.Jak widze Mamy ciagnace
        wozek za soba,zeby maluszkom slonce nie swiecilo w oczy,albo nie wial wiatr- to
        tym bardziej jestem zadowolona ze dokoklam takiego wyboru.cena-550 zl.
    • mafi75 Re: Spacerówka - co polecacie? 14.05.05, 22:43
      ja kupiam ostatnio spacerówkę firmy Conieco model Twister, to bliżniacza firma
      Baby Dreams, która się podzieliła i w Baby Dreams jest to model Rider. Tylko
      Coneco ma ładniejsze kolory. Można obejrzeć na www.coneco.pl
      Wózek waży 7 kg, rozkłada się całkiem do leżenia, ma regulowany podnóżek, duży
      kosz na zakupy, pokrowiec na nóżki, składa się super tak jak parasolka, jest
      mały lekki i rewelacyjny. Ma koła średniej wielkości, przednie są skrętne i
      można je zablokować. Naprawdę jesteśmy zadowoleni.
    • mmala6 Re: Spacerówka - co polecacie? 14.05.05, 23:21
      A propos przekladanej raczki- moj PP Atlantico takowej nie ma, ale ma dzielona
      budke -jest czesc ciensza i grubsza, grubsza mozna w lecie odpiac, ale mozna tez
      opuscic na przod wozka, jezeli jade pod slonce albo wiatr.Wtedy dzidzia nie
      widzi nic przed soba, tylko po bokach.Jest to jakies rozwiazaniesmile)
      Tak poza tym PP Atlantico jest najlepszym wozkiem jaki mialam okazje pchacsmile
    • synovia Re: Spacerówka - co polecacie? 15.05.05, 16:18
      a ja polecam taka.... wlasnie sie przymierzam do jej zakupu.... to praktycznie
      kopia pliko per perego, wazy tylko 8kg

www.allegro.pl/show_item.php?item=50732437
      • mmala6 Re: Spacerówka - co polecacie? 15.05.05, 19:50
        Rzeczywiscie wyglada jak Pliko, ciekawe czy jest tak samo dobry w uzytkowaniu...smile
        • mafi75 Re: Spacerówka - co polecacie? 15.05.05, 19:55
          wózek Coneco Twister który polecam wyżej jest bardzo podobny ale sporo tańszy bo
          kosztuje 400 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka