Dodaj do ulubionych

Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice)

17.05.05, 11:01
Wiatajcie mamy !!

Szukamy ladnych dzieci do zdjec, ktore beda wykorzystywane w
prasie "dzieciecej" w artykulach sponsorowanych - wiek od 1 miesiaca do
maksymalnie 2 lat. Oczywiscie odplatnie (choc uprzedzam lojalnie, ze nie sa
to kokosy) + dodatkowo profesjonalne zdjecia na pamiatke.

Jeli wasze dziecko jest radosne i fotogeniczne i macie ochote i troche czasu,
to zachecam do wysylania maili na adres unbacio @ o2.pl (oczywiscie bez
spacji przed i po @, ale to tak dla zmylenia wyszukiwarek adresow)
Jelsi nie macie zdjecic swoich dzieci w formacie cyfrowym mozna sie tez z
nami umowic na casting - u nas w studiu (Zoliboż) badz tam, gdzie Wam bedzie
pasowalo.

Kontakt telefoniczny 501 723 915 - Piotr Ratajski
Obserwuj wątek
    • reniuszek75 Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 17.05.05, 12:16
      Mam problem z wyslaniem maila na podany adres (oczywiście bez
      spacji przed i po @), czy można prosić o podanie dodatkowego adresu?

pozdrawiam
      Renia
      • franula Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 17.05.05, 12:41
        Są problemy z adresem.. pod spodem jest link do zdjęc Kasi. Ewentualnie prosze
        o kontakt na priv
        franula@gazeta.pl
    • cucciolo Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 17.05.05, 13:17
      Dochodza sygnaly ze adres jest nie wlasciwy, ale jest jak najwlasciwszy
      (UNBACIO @ tlen.pl) Gdyby jednak nadal nie udawalo sie wyslac prosze na
      gazetowego.

Dziekuje
    • cucciolo dziekuje 17.05.05, 16:38
      Dziekuje wszykim, ktorzy przyslali do nas zdjecia swoich dzieci.
      Teraz my przeslemy je do klienta i jesli klient zdecyduje, ktore mu sie
      podobaja - bedziemy dzwonic lub pisac do rodzicow.

Oczywiscie ciagle nie jest za pozno zeby przyslac zdjecia - patrzac na forum ze
      zdjeciami chetnie sami poodzywalibysmy sie do rodzicow - ale poniewaz tylko
      niewielki procent to ludzie z okolic Warszawy tracilibysmy niepotrzebnie czas -
      i wasz i nasz.
      A ladnych dzieci tutaj na forum jest na prawde mnostwo.
      Dlatego zachecam do przysylania zdjec swoich maluchow.
    • isa2 Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 17.05.05, 16:43
      Nie rozumiem mam, ktore tak bez sprawdzenia czegokolwiek rozsylaja zdjecia
      swoich pociech ??? Malo to roznych z.....???
      • cucciolo Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 17.05.05, 17:06
        Pewnie nie malo, ale dlaczego mialyby sie bac, kiedy jednoczesnie wstawiaja
        chetnie swoje zdjecia na forum ??
        Wszytkimi ktorzy napisza odpowiadam i wyjasniam jesli sa jakies watpliwosci. W
        innym watku na sasiednim forum podalam strone studia , ktore te zdjecia
        wykonuje.

Jelsi TY masz jakies watpliwosci zapytaj, a ja chetnie je rozwieje.

POzdrawiam
    • joanekjoanek Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 17.05.05, 18:46
      A ja chciałam tylko wtrącić, że ładne to są WSZYSTKIE dzieci!

To dość niegrzeczne, na forum dla mam (z których każda uważa, że jej dziecko jest najpiękniejsze na świecie) nawoływać o zdjęcia ładnych dzieci... Tak mi się wydaje... Mógł Pan wspomnieć o fotogenicznych, czy jakoś tak inaczej delikatnie sprawę ująć...

Joanna, z Glutusiem powszechnie uważanym za ślicznego (więc to nie kompleksy, tylko jakoś tak mi się pomyślało... smile)
      • cucciolo Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 18.05.05, 10:48
        Przeciez jest napisane "jesli wasze dzuiecko jest radosne i fotogeniczne" -
        polecam sie wczytywac dokladniej w tresc - dla mnie rowniez wszytskie dzieci sa
        ladne, ale nie zawsze ladnie wychodzodza na zdjeciach (jak i dorosli zreszta)

Nie bylo moim zamiarem wpedzani nikogo w kompleksy - ale jesli np. dziecko ma
        problemy ze skora (zdarzaja sie zapeaniam Pania), czerwona biuzke albo cos
        takiego, to wiadomo, ze klient nie wezmie takich dzieci do zdjec - prosze
        zreszta popatrzec na zdjecia dzieci w prasie...

POzdrawiam
    • cucciolo PILNE - POŁKNĘŁO MI WIADOMOŚĆ 18.05.05, 15:20
      ze zdjeciami - od kogos z Was (chcialam przeslac z gazety na tlen zeby latwiej
      zarzadzac wiadomoscia w outlooku i to rzeczywiscie nie jest latwe) bo nagle
      wiadomosc zniknela - byly tam zdjecia dziewwczynki ze stalowymi oczkami i
      czarnymi wlosami, ktore zavczynaja sie krecic (zdazylam zobaczyc czesc zdjec,
      bo kliknelam na link do forum, ale teraz juz zamknelam wiec na pewno nie
      odnajde go ponownie)

jesli da rade to poprosze o zdjecia jeszcze raz - tym razem moze uda sie od
      razu na tlen.

POzdrawiam
    • gawliki Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 18.05.05, 16:30
      a czy z wroclawia moga byc?nigdy u nas sie nic nie dzieje,dlaczego?
    • ricotta Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 19.05.05, 11:28
      Witam,
      Chętnie prześlę zdjęcia 5 miesięcznej córy, ale poproszę o informację dla
      jakiego klienta poszukuje Pan dzieci, jaka to gazeta i jakiego mniej-więcej
      wynagrodzenia można się spodziewać?
      Pytam, bo wiem, że to nie jest żadna tajemnica; gdy ja organizuję casting na
      odtwórców ról w filmach reklamowych, potencjalni aktorzy wszystkie te
      podstawowe inormacje posiadają. Szczególnie finansowe, żeby nie byóo problemu z
      dogadaniem się na stawkę po wybraniu aktora/dziecka przez klienta. dzięki.
      • xxara Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 19.05.05, 13:29
        Dołączam się do powyższego apelu. pewnie jest to Pan (i), który (a) chodzi po
        redakcjach ze swoją bazą danych. Jeśli ktoś spoza Wawy chce by jego dziecko
        znalazło się w konkretnej gazecie, może wysłać zdjęcia bezpośrednio do
        fotoedytora (dane w stopce). Tylko w miarę profesjonalne zdjęcia, nie chodzi o
        foty z małpy gdzie główka dziecka ma wielkość znaczka pocztowego. Ale udany
        portrecik nie tak trudno chyba zrobić.... smile
        • cucciolo Re: Szukamy dzieci do zdjec (Warszawaw i okolice) 19.05.05, 14:04
          Witam,

Napisalam wyraznie, ze nie jest to sesja dla konkretnych czasopism dzieciecych
          tylko dla producenta artykulow dzieciecych (pieluchy), ktory ma swoja baze
          zdjec (wlasnie my nad nia pracujemy) i wykorzystuje je przy roznych okazjach
          typu: ogloszenia prasowe, artykuly sponsorowane itd.
          W kwestii wynagrodzenia prosze o kontakt telefoniczny z osoba wskazana w
          pierwszym poscie.
      • mamkube Do ricotta 19.05.05, 15:14
        A gdzie można znaleźć informację o organizowanych pzrez ciebie czy wogóle
        castingach? Chętnie wybrałabym się kiedyś na coś takiego z moim synkiem (3
        lata) bo Asia jest za maleńka (ma dopiero 2 miesiące). Z góry dziękuję za
        informację. Jak coś to proszę na priv (poniżej adres)
        Pozdrawiam
        • ricotta Re: Do ricotta 19.05.05, 15:37
          Odpowiedziałam na mejla. Pozdrawiam!
          • kama_msz Re: Do ricotta 19.05.05, 15:46
            a kiedy bedzie ta sesja??? bo jezeli moje dziecko spelnialoby wymagania chetnie
            wzielabym w niej udzial, ale w warszawie bede dopiero pod koniec czerwca.
            czy moge wyslac zdjecia czy to bedzie za pozno??
            • anetta2511 Re: Do ricotta 20.05.05, 08:48
              Mam 10-cio miesięczną córeczkę , uroczego, raczkującego blondaska. Chętnie
              umówię się na sesję. Jestem z Warszawy. Proszę o kontakt na e-maile:
              afetras@stegny.2a.pl
            • aurelia70 Do Kamy i Anetty 20.05.05, 12:37
              Nie organizuje sesji: założycielka wątku o tym wspomniała, więc ją pytajcie.
              Jeśli jesteście zainteresowane udziałem Waszych dzieci w sesjach reklamowych TV
              czy prasowych, to zgłoście je do agencji aktorskich, których wiele na rynku, a
              które łatwo znaleźć w internecie.
              Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka