justyna_28 31.05.05, 14:12 Czy któraś z Was miała taką chustę, czy warto wydać 100zł. Moja mała nie bardzo chce jeździć w wózku, ciągle tylko przy piersi, a muszę odbierać starszą z przedszkola i pomyslałam o takiej chuście do noszenia. Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
io77 Re: Chusta kangurka? 31.05.05, 14:49 ja mam baby baga www.premax.com nie wiem jak chusta ale moze byc podobnie caly czas sprawdzalam czy dzidzus oddycha nic sie oczywiscie nie stalo ale mialam wrazenie ze taki stloczony baby bag ma ta zalete ze potem mozna na siedzaco nosic (ale tego jeszcze nie sprawdzilidmy bo bedziemy siedziec niedlugo) no i ma wade 2 x drozej nie moglam znalezc tych chust jak moj dzidzius sie rodzil teraz wiem ze sa u nas dostepne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miedzymorze Re: Chusta kangurka? 31.05.05, 15:00 Przymierz, zanim wydasz kasę. Mi pomysł z chustą się bardzo podobał, ale syn (miał wtedy 3,5 mies)włozony do niej podniósł stanowczy protest. Może to dlatego, że jestem raczej nieduża, i ta 'kołyseczka' którą tworzy chusta była raczej ciasna... Jeśli jesteś z Waw, to można przymierzyć się do chusty w fundacji 'rodzić po ludzku' na Nowolipiu pozdr, mi Odpowiedz Link Zgłoś
iga04 Re: Chusta kangurka? 31.05.05, 16:48 U nas się nie sprawdziła. Dziecko jakoś tak było powykrzywiane w tej chuście,nie wiem, może nie umiałam jej dobrze założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.a Re: Chusta kangurka? 31.05.05, 18:57 Mąż kupił w fundacji na Nowolipiu gdy mała miała 2 mies.Pani prezentowała na lalce tłumacząc:"lalka co prawda wypada z chusty, ale dziecko nie będzie". Moja ocena: wyrzucone 90zł. Próby użycia kończyły się histerią dziecka. I nic dziwnego, bo mojej dorodnej córci było w tym spłachetku szmatki prostu za ciasno i "za krzywo". I jeszcze jedno: nigdy, PRZENIGDY w życiu nie włożyłabym do niej dziecka bez asekuracji (co najmniej jedną ręką a najlepiej obiema), co rzekomo można robić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś