julka_18 13.11.09, 19:03 ktoś mówił, że weźmie ślub z Markiem. inny, że weźmie z Piotrem. a jeszcze inny, że Piotr nie wyjedzie dla Ulki do USA. słyszałam, że oglądali dalsze odcinki za darmo na necie. jak, co, gdzie? wiecie coś może? a jak wy myślicie, co się stanie?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 <lol> 13.11.09, 19:09 Hmm..; )...moja babcia to oglada.xD To nie dla mnie bo babcią nie jestem.!! Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: <lol> 13.11.09, 19:14 ja myślę że jak to bywa w filmach Piotr wyjedzie do Ameryki, a Marek będzie miał okazję zawalczyć o Ule i się skończy ślubem Ulki i Marka Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Więc tak.. 13.11.09, 19:27 W poniedziałek Ula ma zatrudnić Marka w FD. I zaczną się spotykać, takie bzdety.. Na koniec wyjdzie, że będą razem (; + słyszałam taką plotkę, że Ula ma zwolnić Aleksa, a Marek wjedzie na jego miejsce, ale nie wiem czy to prawda. (; xDD Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: BrzydUla ! 13.11.09, 19:33 brzydula nie zakończy się ślubem a odcinki na necie można obejrzeć za darmo jak się poszuka ja zawsze ich szukam na 5 stronach a jak ich ni ma na żadnej z tych stron to wiem że i tak nie znajdę tego odcinka xd Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: BrzydUla ! 14.11.09, 11:19 hihi, nie mam pojęcia, oglądałam tylko 4 pierwsze odcinki XD Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: BrzydUla ! 14.11.09, 12:28 wiem tylko że Piotr nie wyjedzie do U.S.A ; )) ale czy Ula weźmie z Markiem ślub .... no nie wiem najlepiej to się spytać reżysera . x dd ale też jestem bardzo ciekawa co bd dalejj Odpowiedz Link Zgłoś