Dodaj do ulubionych

czy to normalne??????

15.07.05, 13:36
pomóżcie!!!mój synek ma 5 miesięcy.rozwija się prawidłowo,rośnie,przybiera
na wadze ale...nie potrafi w ogóle"pobyć" sam.czasami jest tak,że nie mogę
wyjść do toalety, bo mały marudzi.cały czas trzeba byc przy nim bo strasznie
się denerwuje.poradźcie-czy to jest normalne???nawet teraz kiedy to piszę
Seba siedzi mi na kolanach i denerwuje się,że się nim nie zajmuję.dzięki
pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • anenka3 Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:41
      mysle o dwóch sprawach, albo delikatnie mówiac maly jest rozpieszczony przez
      was lub babcie czy ciocie, albo ma taki uciązliwy charakterek.Moj milosz ma 6
      miesiecy i bawi sie sam na kocu przez godzinke potem z nim pochodze pogadamy i
      znó może sie bawic sam w łozeczku lub leżaczku, w kuch ni gdy gotuje klade go
      do leżaczka i opowiadam mu o wszystkim co robie, może spróbuj w ten sposób.
      • suhaa Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:43
        niestety,my tutaj zadnych babć ani cioć nie mamy,fotelik kupiłam ale mały
        krótko w nim wytrzymuje
        • anenka3 Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:47
          nie wiem może czasem pozwól mu poplakać, oczywiscie nie chisterycznie. ciezko
          tak nie miec ani chwili dla siebie. moze maluszek z czasem zacznie sam sie
          interesowac zabawkami.
          • suhaa Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:50
            tez mam nadzieje na te zabawki bo czasem chce mi się krzyczeć.zwłaszcza jak maz
            pracuje po 12 godzin a ja tu nie mam rodziców i nawet na chwile nie mam spokoju
            • anenka3 Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:51
              rozumiem, choć mam mniej takich problemow bo maly sie bawi sam, zato ryczy na
              spacerach
      • kawusia76 Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:46
        niestety, moja Ludwisia nie znosi byc sama.trzeba do niej mówic,głaskac,nosic
        na rękach,bawic sie z nia albo chociaz być w polu jej widzenia.ale to jak ma
        dobry humor. jeżeli nie - tylko noszenie na rękach - ewentualnie trzymanie na
        kolanach. ale sami ją tak rozpiescilismy...
        • suhaa Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:48
          no to identycznie jak Seba!!!czyli sa takie diabełki cha,cha pozdrawiam
          • anenka3 Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 13:54
            ale jak dlamnie zbawienny okazal sie powrót do pracy, wracvam po 7 godzinach o
            14 i jestem tak za Miloszem stęskniona ze nic mi nie przeszkadza
            • agulka04 Re: czy to normalne?????? 15.07.05, 14:00
              moja Aga tez była niemowlęcie, które wogóle nie potrafiło być same, teraz ma 17
              m-cy i potrafi się sama bawić nawet godzinę !! a jak ktoś jest w pobliżu i co
              jakiś czas się z nią pobawi to tak mija całe deszczowe popołudnie.....
              ale nie pamiętam kiedy zaczęła się sama bawić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka