zmonika1982 03.08.05, 16:05 Moj synek za 4 dni skonczy 4 miesiace czy moge go czyms posmarowac jak go komar ugryzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga997 Re: co na ugryzienia komarów ? 03.08.05, 17:34 Ja ostatnio kupiłam w aptece żele przed i po Dapis i się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: co na ugryzienia komarów ? 03.08.05, 22:55 Jeju,ja też mam te żele Dapis i niestety-co rano nowe pogryzienia,ciekawe od czego to zależy-biedny ten mój synuś najbardziej jego rączki-na jednej i drugiej po parę ukąszeń tych bestii,a na dodatek robią mu się z tego takie czerwone plamy...czy to uczulenie na komary?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy34 Re: co na ugryzienia komarów ? 08.08.05, 09:20 kupcie sobie moskitierę na łóżeczko. Są w sklepach dziecięcych. Moja mała tez jest uczulona i po ugryzieniu ma straszne czerowne plamy z wodnistą krostą na środku. Smarowałąm ją różnymi specyfikami ale one krótko działają i rano córka była zawsze pogryziona. odkąd mam moskitierę problem zniknął. a co do smarowania jest taki krem Moutside i napisane jest że można po 1 miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś