olimpiakz 26.08.05, 20:35 ile razy dziennie stosowałyście przemywanie buzi moczem by pozbyc sue plesniawek i po jakim czasie stosowania tej metody przeszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika21 Re: plesniawki 26.08.05, 21:11 Hej, unas mocz się nie sprawdził, smarowałam przy każdej zmianie pieluszki przez kilka dni,nystatyna niestety tez nie, dopiero lek homeopatyczny Albicansan D5 (ciężko dostać w aptece, przeważnie na zamówienie, kosztuje ok. 50 zł), z tym że podaje się go regularnie przez 2 miesiące, ale poprawę widać już po 3 dniach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: plesniawki 26.08.05, 21:38 Ja robiłam tak: do pamapersa wkładałam jeden lub dwa płatki kosmetyczne i po jakimś czasie wyciagałam - tym przecierałam buzię. Robiłam tak kilka razy dziennie, poprawa była natychmiastowa, na drugi dzień zostało mało co, a wcześniej przez tydzień nie skutkowało nicpzdr Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: plesniawki 26.08.05, 21:56 wystarczy 2 razy dziennie, przy przewijaniu podloz pod tylek pieluszke tetrowa i poczekaj, przedtem umyj pupe woda a nie chusteczkami. wkladanie wacika do pieluszki nie jest rozsadne bo taki wacik ma na sobie sorbent z pieluszki ktory nie powinien byc wkladany do buzi dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś