aga246 26.11.05, 13:41 witam. moja Julka albo spi, albo je, albo placze, nawet jak ma sucho i jest najedzona. nie umie lezec spokojnie. czy cos jej dolega? musze dodac ze spi po pol godziny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcialinka Re: ciagly placz 26.11.05, 13:44 o to tak jak mój synek prawie rok temu !!!! okazało sie że był przestawiony i go bolało jak leżał a spał dlatego tak krótko bo go bolało nawet leżenie..tak ja nam sie cos porządnie przestawi to tez boli niezależnie co robimy Odpowiedz Link Zgłoś
mj77 Re: ciagly placz 26.11.05, 13:50 i co na to poradzilas, jesli moge sie wtracic? bo moja mala bardzo czesto marudzi, a wyje to przynajmniej raz na dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: ciagly placz 26.11.05, 13:53 żadne przestawianie bo wiem że niektórzy tak robią ja byłam u takiej babki która pokazała mi jak moje dziecko jest ptrzestawione !! jedną nózke miał krótszą o cała stopke!!! i niewielkie zgróbienie koło szyjki..rozebrała synka nasmarowała oliwka i pokazała jak deliktanie masować!! i tak codzinnie przed kapielą i pomogło..a jak od niej wyszlismy po tym masażu to mały spał mi 2 godziny !! a tak to nawet po 15 minut..masaże sa rózne zależy jak dziecko jest przestawione..nawet w szpitalu mogą dzicko przestawic przeciez tak rzucaja pod kranem przy kąpaniu Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: ciagly placz 26.11.05, 14:05 Urzekła mnie Twoja historia Ewcialinko... Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: ciagly placz 26.11.05, 14:07 U mnie bylo podobniee i terz poszlam do takiej babki co masuje.Nastawiona bylam bardzo sceptycznie do takich praktyk, no ale skoro moja mloda pani pediatra mi ten pomysl podsunela... .Bylam na trzech takich wizytach, i juz po pierwszej maly spal cztery godziny, co sie wczesniej nie zdarzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka do e5121 czy jakos tam 26.11.05, 14:16 nie interesuje mnie twoja opinia możesz sobie myslec co chcesz najwazniejsze że mojemu synkowi pomogło i nie tylko jemu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: do e5121 czy jakos tam 26.11.05, 23:53 Tjaaaa... siła sugestii jest porażająca... Odpowiedz Link Zgłoś
dziumdziarumdzia Re: ciagly placz 27.11.05, 00:14 ewcialinka napisała: > żadne przestawianie bo wiem że niektórzy tak robią ja byłam u takiej babki > która pokazała mi jak moje dziecko jest ptrzestawione !! To jest teza. A tu, proszę, argumenty na jej poparcie: ewcialinka napisała: > nawet w szpitalu mogą dzicko przestawic przeciez tak rzucaja pod > kranem przy kąpaniu Porażający tok myślenia. Szacun i respekt dla ewcialinki! Odpowiedz Link Zgłoś