pdj 01.12.05, 08:59 Czy Wasze 6-miesieczne dzieciaczki w trakcie jedzenia szczypia Was, krecą sie, szarpia swoje uszko? Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiawm Re: szczypanie 01.12.05, 09:45 Moja tak robi, ale czy to normalne to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
issima3 Re: szczypanie 01.12.05, 12:33 moj tez tak robi.i tez nie wiem czy to normalne. oprocz tego sie rzuca i kreci glowa w zwiazku z tym smok mu wypada a ten w zlosc ze jest glodny a cycusia nie ma. i czasami szczypie mnie w nos.myslalam ze to z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula Re: szczypanie 01.12.05, 12:35 Moje dziecko ma prawie 9 miesięcy i potwornie szczypie. Szczypa ma takiego mocnego jak dorosły facet. Czasem naprawdę żałuję, że nie mam trzeciej ręki, bo dwiema trudno się obronić przed tym potworem. Ale obawiam się, że to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: szczypanie 01.12.05, 13:46 Ucho nie, ucho maltretuje jak jest spiaca. Szczypac próbuje, a ja sie bronie. Jedna łape trzymam pod pachą, druga łape trzymam wolną reką. Baba sie zlosci, ale trudno. jak jest naprawde glodna, to pokornieje i nie szczypie. Odpowiedz Link Zgłoś