fiona_sz 20.12.05, 20:18 Od kiedy niemowlak może spać na poduszcze? Chodzi mi o taką specjalną do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia06 Re: od kiedy poduszka? 20.12.05, 20:27 Nie wiem, od kiedy może. Moja mała śpi od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
mart44 Re: od kiedy poduszka? 20.12.05, 22:30 A w sumie... po co niemowlakowi ta poduszka? Nie wygląda, żeby się męczył (przynajmniej mój), a to podobno szkodliwe... Poduszka ma u nas zastosowanie jako podpórka - albo do leżenia na boku, albo przy jedzeniu w łóżeczku i nie powiem, żeby Ignaś był zachwycony - nie dość, że mu cieplej, to jeszcze trudniej się kręcić... Oczywiście są różne poduszki, widziałam taką zupełnie płaską jak kocyk, to wtedy chyba wszystko jedno. Specjaliści odradzają do 2r.ż. - kręgosłup i groźba uduszenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: od kiedy poduszka? 21.12.05, 10:42 Moj ma 1,5 roku i nie ma poduszki. Jak mu ja kiedys wlozylam to nie mogl sie ulozyc poczym ja wyrzucil. Chyba dzieciom poduszki niepotrzebne Odpowiedz Link Zgłoś