Dodaj do ulubionych

niespokojny sen

05.01.06, 13:55
Moje dziecko czasami spi spokojnie, a czasmi strasznie sie wierci i wydaje
rozne dziwne dzwieki przez sen, Czy to normalne? Mała ma 4 tyg.
Obserwuj wątek
    • dinarowa Re: niespokojny sen 05.01.06, 14:02
      Całkiem normalne. Powiedzenie "śpi jak niemowlę" czyli cichutko i spokojnie
      można między bajki włozyć. Ja czasami wolę przejść w nocy do drugiego pokoju,
      gdy po nakarmieniu piersią nie zasnę przy małym, bo to jego wiercenie nie
      pozwala mi zasnąć
      • grandet nocne odglosy 05.01.06, 14:15
        MOja corcia tez wydaje z siebie rozne dzwieki podczas snu. skrzeczy, kweka itp.
        Z tego wynika, ze to normalne u noworodkow/niemowlat.
    • margo35 Re: niespokojny sen 05.01.06, 15:47
      Moj synek tez ma 4 tygodnie i od poczatku wydaje rozne dzwieki. To normalne,
      nie przejmuj sie. Moj maluch od kilku dni jest niespokojny i ciagle domaga sie
      cyca. Polozna mnie uspokoila, ze to tez normalne i za kilka dni powinno
      przejsc.Pozdrawiam!
    • ewad7000 Re: niespokojny sen 05.01.06, 18:51
      moje dziecko ma 4 miesiace i caly czas jest niespokojne.sen powoli zaczyna sie
      regulowac ale to jeszcze nie to o czym marze.moj synek usypia o 22 budzi sie co
      3godz a o 6.30smieje sie i gada,trzeba sie nim zajmowac rozsmieszac itd a ja
      padam z nog, a on ani mysli zeby spac dluzej.niektoer dzieci poprostu sa
      nerwowe i takie wymagaja szczegolnej opieki i cierpliwosci!!!!!3mam kciuki zeby
      ci sie powiodlo.a co do dziekow to moj synek tez je wydawal.z mezem smialismy
      sie ze bawi sie w zoo bo odglosy przypominaly gąske kózkę czasem pieska.teraz
      juz tego nie robi,pozdrawiam
    • cyborgus Re: niespokojny sen 05.01.06, 20:52
      moja w tym wieku to czasem nawet nas budzila tymi odglosami...

Ale gdy miala ok. 2 m-cy to sie nasililo, i zaczelo wygladac ze mala sie meczy
      przez sen (zaczela sie tez prezyc), i lekarka przepisala zantac - lek na cos w
      rodzaju "zgagi". Pomoglo, brala przez 2 m-ce i przeszlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka