agata.mus 05.01.06, 13:55 Moje dziecko czasami spi spokojnie, a czasmi strasznie sie wierci i wydaje rozne dziwne dzwieki przez sen, Czy to normalne? Mała ma 4 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinarowa Re: niespokojny sen 05.01.06, 14:02 Całkiem normalne. Powiedzenie "śpi jak niemowlę" czyli cichutko i spokojnie można między bajki włozyć. Ja czasami wolę przejść w nocy do drugiego pokoju, gdy po nakarmieniu piersią nie zasnę przy małym, bo to jego wiercenie nie pozwala mi zasnąć Odpowiedz Link Zgłoś
grandet nocne odglosy 05.01.06, 14:15 MOja corcia tez wydaje z siebie rozne dzwieki podczas snu. skrzeczy, kweka itp. Z tego wynika, ze to normalne u noworodkow/niemowlat. Odpowiedz Link Zgłoś
margo35 Re: niespokojny sen 05.01.06, 15:47 Moj synek tez ma 4 tygodnie i od poczatku wydaje rozne dzwieki. To normalne, nie przejmuj sie. Moj maluch od kilku dni jest niespokojny i ciagle domaga sie cyca. Polozna mnie uspokoila, ze to tez normalne i za kilka dni powinno przejsc.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewad7000 Re: niespokojny sen 05.01.06, 18:51 moje dziecko ma 4 miesiace i caly czas jest niespokojne.sen powoli zaczyna sie regulowac ale to jeszcze nie to o czym marze.moj synek usypia o 22 budzi sie co 3godz a o 6.30smieje sie i gada,trzeba sie nim zajmowac rozsmieszac itd a ja padam z nog, a on ani mysli zeby spac dluzej.niektoer dzieci poprostu sa nerwowe i takie wymagaja szczegolnej opieki i cierpliwosci!!!!!3mam kciuki zeby ci sie powiodlo.a co do dziekow to moj synek tez je wydawal.z mezem smialismy sie ze bawi sie w zoo bo odglosy przypominaly gąske kózkę czasem pieska.teraz juz tego nie robi,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cyborgus Re: niespokojny sen 05.01.06, 20:52 moja w tym wieku to czasem nawet nas budzila tymi odglosami... Ale gdy miala ok. 2 m-cy to sie nasililo, i zaczelo wygladac ze mala sie meczy przez sen (zaczela sie tez prezyc), i lekarka przepisala zantac - lek na cos w rodzaju "zgagi". Pomoglo, brala przez 2 m-ce i przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś