Dodaj do ulubionych

SAB SIMPLEX

09.01.06, 13:07
Czy w polskich aptekach mozna kupic ten lek? Slyszalam ze b.dobrze dziala na
kolke. Czy jest jakis jego odpowiednik? Jestem w desperacji . . . help.
Obserwuj wątek
    • maretina Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 13:10
      nie mozna, odpowiedniki nie sa tak dobre. postaraj sie w necie kupic. mi sie
      udalo.
    • ajka1 Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:18
      niestety u nas nie można kupić tego leku, pytałam nawet w euroaptece, najbardziej zbliżony do tego jest infacol jednak to nie to samo, mojemu dziecku nic nie pomogło natomiast sab simplex - rewelacja.
    • lilleg Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:43
      Witam,
      mojemu synkowi nie pomógł Sab Simplex, sprawdził się Infacol i herbatka Plantex.
      Sab Simplex kupiony był w Czechach.
      Pozdrawiam
      • ajka1 Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:46
        bo Sab simplex trzeba podawać SYSTEMATYCZNIE a podanie go dwa czy trzy razy nie ma sensu. Ja przywiozłam z Niemiec ale prawdopodobnie na allegro można kupić.
        • cor04 Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:55
          U nas też się nie sprawdził chociaż zużyliśmy 2 buteleczki.Kolka przeszła po
          2,5 miesiącu.
          • misia.g Re: SAB SIMPLEX 11.01.06, 13:31
            po jakim czasie zaczął u was działać Sab Simpleks. Podaję już drugi dzięń i nic
            • ajka1 Re: SAB SIMPLEX 11.01.06, 14:03
              po SYSTEMATYCZNYM podawaniu ok.2-3 tygodnie!
    • kama6 Infacol jest super! Polecam!n/t 09.01.06, 16:57
    • agam28 Re: SAB SIMPLEX 11.01.06, 14:24
      Jeżeli jesteś ze śląska to można go kupić w jednej aptece, która go sprowadza z
      Niemiec, kosztuje tam 39zł. Na allegro też mają do sprzedania za ok 27 zł, ale
      jakoś nie jestem pewna czy będzie to w 100% ten specyfik a nie coś samodzielnie
      namieszane, bo buteleczka nie ma żadnego zabezpieczenia więc nie wiadomo czy to
      co w niej jest to Sabsimplex.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka