kumari_1 09.01.06, 13:07 Czy w polskich aptekach mozna kupic ten lek? Slyszalam ze b.dobrze dziala na kolke. Czy jest jakis jego odpowiednik? Jestem w desperacji . . . help. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 13:10 nie mozna, odpowiedniki nie sa tak dobre. postaraj sie w necie kupic. mi sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:18 niestety u nas nie można kupić tego leku, pytałam nawet w euroaptece, najbardziej zbliżony do tego jest infacol jednak to nie to samo, mojemu dziecku nic nie pomogło natomiast sab simplex - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lilleg Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:43 Witam, mojemu synkowi nie pomógł Sab Simplex, sprawdził się Infacol i herbatka Plantex. Sab Simplex kupiony był w Czechach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:46 bo Sab simplex trzeba podawać SYSTEMATYCZNIE a podanie go dwa czy trzy razy nie ma sensu. Ja przywiozłam z Niemiec ale prawdopodobnie na allegro można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
cor04 Re: SAB SIMPLEX 09.01.06, 16:55 U nas też się nie sprawdził chociaż zużyliśmy 2 buteleczki.Kolka przeszła po 2,5 miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.g Re: SAB SIMPLEX 11.01.06, 13:31 po jakim czasie zaczął u was działać Sab Simpleks. Podaję już drugi dzięń i nic Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: SAB SIMPLEX 11.01.06, 14:03 po SYSTEMATYCZNYM podawaniu ok.2-3 tygodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
agam28 Re: SAB SIMPLEX 11.01.06, 14:24 Jeżeli jesteś ze śląska to można go kupić w jednej aptece, która go sprowadza z Niemiec, kosztuje tam 39zł. Na allegro też mają do sprzedania za ok 27 zł, ale jakoś nie jestem pewna czy będzie to w 100% ten specyfik a nie coś samodzielnie namieszane, bo buteleczka nie ma żadnego zabezpieczenia więc nie wiadomo czy to co w niej jest to Sabsimplex. Odpowiedz Link Zgłoś