bursztyn3 06.02.06, 19:55 ...głupie pytanie, ale nie wiem, co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapiotra Re: kubek niekapek 06.02.06, 20:17 to kubek, z pokrywką z dzióbkiem. Od wewnątrz na pokrywce umieszczone sa zaworki, które nie pozwalają wylewać się płynowi samemu. Za to przepuszczają gdy dziecko ssa dzióbek. tyle teorii. prawda jest taka, że czasami leje sie z tych kubków jak z normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: kubek niekapek 06.02.06, 21:25 Ja bym go raczej określiła "kubek mniej kapek" Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: kubek niekapek 06.02.06, 22:30 Tak malej z boku wyplywalo wiec zostalam przy smoczku avent nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: kubek niekapek 06.02.06, 22:39 Ja mam aventu i jak jest herbatka to czasem troszeczkę przecieka, ale jak jest jakiś bobofrut czy coś choć trochę gęstego to nic nie kapie. Odpowiedz Link Zgłoś
bubusiol Re: kubek niekapek 06.02.06, 22:51 Pani w sklepie tak chwaliła kubek-niekapek Aventu,że dziś się przekonaliśm jaki on to wspaniały.Połowa zawartości znalazła się na bluzeczce dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn3 Re: kubek niekapek 07.02.06, 11:59 bubusiol napisała: > Pani w sklepie tak chwaliła kubek-niekapek Aventu,że dziś się przekonaliśm jaki > > on to wspaniały.Połowa zawartości znalazła się na bluzeczce dziecka. ))))aha, to juz wszystko wiem...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś