siasia12 08.02.06, 19:19 czesc! jestem na diecie bezmlecznej, i szczerze powiem ze mam juz dosyc jedzenia dżemów, marchewki i jabłek. Co mogę jeszcze jeść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga55jaga Re: dieta bezmleczna 08.02.06, 19:43 kochana prawie wszystko: wieprzowinę, kuraki, indyki,ryby (ale trzeba najpierw przetestować słodkowodne i morskie - wędzonych nie polecam strasznie dużo chemii) masło tłuste (nie śmietankowe), wędliny, ciasta bezmleczne, owoce (ostrożnie z cytrusami), kapuchę kiszoną, ogóraski kiszone, sezamki, chałwa, cukiereczki miętowe, - to ze słodkości. na razie tyle pamiętam ze swojej dietki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: dieta bezmleczna 08.02.06, 19:43 Mleka nie zawierają też inne warzywa i owoce, kasze wszelakie, mięsa... Odpowiedz Link Zgłoś
didi.00 Re: dieta bezmleczna 09.02.06, 11:24 Wędliny to ja bym tak ochoczo nie polecała Wiele z nich posiada w składzie mleko w proszku, serwatke lub laktoze. Trzeba sprawdzać etykiety! Odpowiedz Link Zgłoś