kasia76 11.02.06, 10:09 U naszego synka występują bezdechy! Musimy szybko kupić monitor oddechu. Poradźcie, gdzie kupić bezpiecznie i w miarę najtaniej to urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga55jaga Re: PILNE! Monitor Oddechu! 11.02.06, 10:18 na allegro ale u kogoś kto jest zaufany o dobrych opiniach Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: PILNE! Monitor Oddechu! 11.02.06, 10:28 hej wiem ze moja kumpela ma do odsprze3dania jesli interesuje cie uzywany to daj znac przesle ci namiary na priv. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: PILNE! Monitor Oddechu! 11.02.06, 13:32 hej wiem ze moja kumpela ma do odsprze3dania jesli interesuje cie uzywany to daj znac przesle ci namiary na priv. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: PILNE! Monitor Oddechu! 11.02.06, 10:49 Możesz kupić lub wypożyczyć. Tu jest stronka,gdzie można poczytać i ew. wypożyczyć: www.babysense.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia76 Re: PILNE! Monitor Oddechu! 11.02.06, 14:25 Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi. Szukam intensywnie w sieci i na Allegro, jest kilka możliwości. Przez weekend podejmiemy decyzję, bo i tak sprawę załatwimy w poniedziałek. Zdecydowaliśmy się z mężem na zakup całkiem nowego monitora. Nie ma to jak gwarancja i pełne poczucie pewności dla naszego Aniołeczka. Pozdrawiam serdecznie i nadal uśmiecham się do mamuś,które niedawno dokonywały takiego zakupu. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś