Dodaj do ulubionych

9m. i nie stoi

16.02.06, 17:54
Czy ktoś tak ma?Mała staje ale nogi wyginają jej się i staje na paluszkach.
Obserwuj wątek
    • jezzmam Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:03
      Jak będzie już gotowa to stanie sama tak jak należy-nic sie nie martw!i wtedy to sie problemy dopiero zaczną!!Wiem coś o tym bo mój pan F już chodzić próbuje i tu sie horror zaczyna!!smile)
      • 111a4 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:46
        moja córcia zaczeła 9 miesiac i ani próbuje stawac.
        • mmala6 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:50
          jak wstaje to za chwile bedzie stac.Mateusz w jednym tygodniu kleknal, usiadl,
          wstal i stal (trzymajac sie oczywiscie)jak mial prawie 10m-cy.
          • ajka1 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:57
            moja córcia kończy 8 miesięcy za parę dni i ani myśli o stawaniu, raczkowaniu
            czy turlaniu. Jak będzie gotowa to sobie stanie a narazie to się cieszę niech
            sobie siedzi w kojcu jeszcze się zdąże za nią nalatać.
            • mmala6 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 19:03
              btw, nie wiem czemu sie mowi,ze jak dziecko sie przemieszcza to trzeba za nim
              latac.Mateusz raczkuje i sie sam bawi i wcale za nim nie latam.Nie muszew i nie
              ma takiej potrzeby (chyba ze jest dluzsza cisza w drugim pokojuwink).A szkoda, bo
              bym schudla.Wszczyscy mowili "poczekaj, jak tylko zacznie sam wszedzie lazic, to
              sie nalatasz i schudniesz".A tu nicwink
              • mamapauli1 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 19:32
                Ja też nie latam za moją małą no chyba, że jest w innym pomieszczeniu niż ja i
                jest cisza wtedy na 100% coś broi. Okres kiedy tylko leżała i bawiła się na
                macie był fajny ale to nie znaczy, że teraz jest gorzej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka