lucyna831 16.02.06, 17:54 Czy ktoś tak ma?Mała staje ale nogi wyginają jej się i staje na paluszkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezzmam Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:03 Jak będzie już gotowa to stanie sama tak jak należy-nic sie nie martw!i wtedy to sie problemy dopiero zaczną!!Wiem coś o tym bo mój pan F już chodzić próbuje i tu sie horror zaczyna!!) Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:46 moja córcia zaczeła 9 miesiac i ani próbuje stawac. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:50 jak wstaje to za chwile bedzie stac.Mateusz w jednym tygodniu kleknal, usiadl, wstal i stal (trzymajac sie oczywiscie)jak mial prawie 10m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajka1 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 18:57 moja córcia kończy 8 miesięcy za parę dni i ani myśli o stawaniu, raczkowaniu czy turlaniu. Jak będzie gotowa to sobie stanie a narazie to się cieszę niech sobie siedzi w kojcu jeszcze się zdąże za nią nalatać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 19:03 btw, nie wiem czemu sie mowi,ze jak dziecko sie przemieszcza to trzeba za nim latac.Mateusz raczkuje i sie sam bawi i wcale za nim nie latam.Nie muszew i nie ma takiej potrzeby (chyba ze jest dluzsza cisza w drugim pokoju).A szkoda, bo bym schudla.Wszczyscy mowili "poczekaj, jak tylko zacznie sam wszedzie lazic, to sie nalatasz i schudniesz".A tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: 9m. i nie stoi 16.02.06, 19:32 Ja też nie latam za moją małą no chyba, że jest w innym pomieszczeniu niż ja i jest cisza wtedy na 100% coś broi. Okres kiedy tylko leżała i bawiła się na macie był fajny ale to nie znaczy, że teraz jest gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś