sabdora 18.02.06, 05:52 czy wasze dzieci też tak mają? moja lenka (2ipół miesiąca) wczoraj miała jakiś kryzys. darła się od 17 - 21 aż w końcu zasnęłą. Brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiik Re: płacz bez powodu 18.02.06, 08:13 hmmm... dziecko na pewno nie płacze "bez powodu" piszesz, że "darła się" tak długo, więc to pewnie kolka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: płacz bez powodu 18.02.06, 10:55 ponoć niektorzy twierdza, ze dziecko moze plakac bez powodu, ale ja uwazam, ze jakis powod zawsze jest - dziecko placzac chce nam cos przekazac ( glodne, mokro, nudno, cos boli, chce sie tulic itp ), wiec trzeba obserwowac dziecko a powod sie znajdzie - przynajmniej w przypadku mojego syna tak było Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: płacz bez powodu 18.02.06, 11:26 To ciekawe, bo mój syn właśnie dokładnie w tych godzinach również ma kryzys Może nie drze się przez cały ten czas, ale w tych właśnie godzinach, codziennie zaczyna bardzo marudzić. Momentami wrzeszczy, na chwile się uspakaja, milknie tylko przy butelce. Tak jest codziennie od kilku dni. Nie zawsze od 17-tej, czasami od 16-tej, lub od 18-tej, ale mniej więcej w tych właśnie godzinach. U mnie myslę, że to jest kolka lub coś w tym rodzaju- potrzeba rozładowania wrażeń po całym dniu + potrzeba bliskości- cały czas chce być na rączkach. Odpowiedz Link Zgłoś
asia0001 Re: płacz bez powodu 18.02.06, 21:28 nie płacze bez powodu, na pewno nie.... może kolka, może inne dyskomforty.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda9945 Re: płacz bez powodu 18.02.06, 21:33 Być może jakiś powód jest,ale trudno go wychwycić.Moja była małym wrażliwcem i darła się od 18-23.Musiała być odpowiednio bujana,noszona.Uspokajała ją muzyka,ale nie na długo.Na pocieszenie dodam tylko,że szybko się to skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś