Dodaj do ulubionych

płacz bez powodu

18.02.06, 05:52
czy wasze dzieci też tak mają?
moja lenka (2ipół miesiąca) wczoraj miała jakiś kryzys. darła się od 17 - 21
aż w końcu zasnęłą. Brrrrrrr
Obserwuj wątek
    • gosiik Re: płacz bez powodu 18.02.06, 08:13
      hmmm... dziecko na pewno nie płacze "bez powodu"
      piszesz, że "darła się" tak długo, więc to pewnie kolka
      pozdrawiam
    • b.bujak Re: płacz bez powodu 18.02.06, 10:55
      ponoć niektorzy twierdza, ze dziecko moze plakac bez powodu, ale ja uwazam, ze
      jakis powod zawsze jest - dziecko placzac chce nam cos przekazac ( glodne,
      mokro, nudno, cos boli, chce sie tulic itp ), wiec trzeba obserwowac dziecko a
      powod sie znajdzie - przynajmniej w przypadku mojego syna tak było
    • pimpusia77 Re: płacz bez powodu 18.02.06, 11:26
      To ciekawe, bo mój syn właśnie dokładnie w tych godzinach również ma kryzys smile Może nie drze się
      przez cały ten czas, ale w tych właśnie godzinach, codziennie zaczyna bardzo marudzić. Momentami
      wrzeszczy, na chwile się uspakaja, milknie tylko przy butelce. Tak jest codziennie od kilku dni. Nie
      zawsze od 17-tej, czasami od 16-tej, lub od 18-tej, ale mniej więcej w tych właśnie godzinach.
      U mnie myslę, że to jest kolka lub coś w tym rodzaju- potrzeba rozładowania wrażeń po całym dniu +
      potrzeba bliskości- cały czas chce być na rączkach.
    • asia0001 Re: płacz bez powodu 18.02.06, 21:28
      nie płacze bez powodu, na pewno nie.... może kolka, może inne dyskomforty..
      • magda9945 Re: płacz bez powodu 18.02.06, 21:33
        Być może jakiś powód jest,ale trudno go wychwycić.Moja była małym wrażliwcem i
        darła się od 18-23.Musiała być odpowiednio bujana,noszona.Uspokajała ją
        muzyka,ale nie na długo.Na pocieszenie dodam tylko,że szybko się to skończyło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka