nadja_201 12.04.06, 17:29 wiadomo, ze wszystkie dzieci rodzą się z niebieskii oczami a dopiero poźniej "wychodzi" ich kolor jaki bedą miały przez całe życie. Tylko kiedy jest to później?Kiedy zmieniły sie kolorki oczek Waszych dzieciaczków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igulinda Re: kolor oczu.... 12.04.06, 17:30 nie wszystkie dzici rodza sie z niebieskimi oczkami tylko biale dzieci u mnie sie niezmienily...i mamy slicznego blekitnookiego Stacha Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: kolor oczu.... 12.04.06, 17:35 Ostateczny kolor tęczówki ujawnia się do 6 mca. Mój starszy synek urodził się już z czarno-brązowymi oczkami i tak mu już zostało- ma 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
nadja_201 Re: kolor oczu.... 12.04.06, 17:42 ooo a to nowość myslałam ze wszystkie wiec mowicie ze od 6 miesiaca? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: kolor oczu.... 12.04.06, 19:09 No, nie wszystkie - moja młodsza od początku ma oczy ciemne; tak czy siak czytałam, że kolor oczu ustala się w 1-szym roku życia Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka32 Re: kolor oczu.... 13.04.06, 09:35 a ja sie z tym nie zgodze- moj syn ma teraz 8 lat. po urodzeniu oczywiscie niebieskooki, potem dlugo mial piekne ciemnoszare, a od 6 rz. zmienily sie na zolto-zielone. Odpowiedz Link Zgłoś