Dodaj do ulubionych

jeki nad ranem

28.05.06, 12:14
witam Was serdecznie. od kilku tygodni czytam forum w miare regularnie, teraz potrzebuje porady.
mam 5 tygodniowego synka, cudownego i spokojnego. jednak od 2 tygodni nad ranem, ok 3,4
przezywamy razem koszmar. synek budzi sie i do godz 7-8 rano prezy sie, jeczy strasznie, probuje
puscic baka i zrobic kupke. udaje mu sie to ok 7 i wtedy zmeczony zasypia. dodam, ze w dzien nie
ma z tym klopotu.karmie piersia, a sytuacja powtarza sie obojetnie , czy bardzo uwazam, na to, co
jem, czy tez srednio.karmie go co 3 godz., czasem czescie. na wadze przybiera prawidlowo. o co tu
chodzi...
Obserwuj wątek
    • gocha0201 Re: jeki nad ranem 28.05.06, 12:18
      Może po wieczornum i nocnym karmieniu trzeba Go lepiej "wybekać"?
    • kruszynka11111 Re: jeki nad ranem 28.05.06, 12:29
      Moja córeczka też serwowała mi takie koncerty!! od 4 -5 rano nie spałam ok 8
      zaypiała. Pomogły kropelki które kupiłam w aptece na kolki i gazy. podaje jej
      kiedy budzi się ok 2 w nocy na karmienie i po koncertach śladu nie ma. Możesz
      spróbować pić koperek lub podawać maleństwu ( jeżeli lubi bo moja córcia nie
      znosi pić koperku). powinno pomóc.
      • edytasob Re: jeki nad ranem 28.05.06, 12:51
        a jakie to kropelki? ile ich dostaje w nocy?
        • kasiaslask Re: jeki nad ranem 28.05.06, 13:42
          ja mam to samo, mój synek ma ponad 4 mies... stosuje esputicon, debridat,
          lakcid i nic. w ciagu dnia tez czesto ma wzdecia
        • kruszynka11111 Re: jeki nad ranem 28.05.06, 14:37
          Kropelki nazywaja się Bobotic - dla niemowląt. Podaje zgodnie z ulotką 8
          kropelek. U nas sprawdzaja się rewelacyjnie.
          • agatekb1 polecam bobotic 28.05.06, 22:47
            sa super!
            podaje mu 8 kropelek do mleka 2razy dziennie- bo tyle pije sztucznego

maly tez mial podobne objawy
            a teraz to nawet nie wiem kiedy steka....

aha, unormowalo mu sie z kupka po tych kropelkach- zawsze robi rano i ok 15
    • pati775 Re: jeki nad ranem 28.05.06, 19:47
      pomga tez kladzenie na brzuszek - lepsza praca jelit tylko trzeba malucha
      pilnowac
      • edytasob Re: jeki nad ranem 28.05.06, 22:31
        dzieki za wszystkie podpowiedzi. przed nami noc, kropelki przygotowane, beki tez byly. zobaczymy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka