Dodaj do ulubionych

szkolenie dla mam

16.06.06, 23:55
witam wszystkich, kilka dni temu pojawił się na forum watek dotyczacy
szkolenia z pierwszej pomocy udzielanej dzieciom - teraz go juz nie widze.
Bardzo mnie ten temat interesuje - gdyz mam rocznego synka i czesto dostaje
prawie zawalu serca gdy moj synek sie zakrztusi, przewroci, zapłacze w nocy -
a ja dokonca nie wiem co mam zrobic. Czy ktos wie gdzie mozna przejsc takie
szkolenie z pierwszej pomocy ?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: szkolenie dla mam 17.06.06, 01:01
      To był spam i darmowa reklama kursu za trzy stówy w Warszawie.
    • malemisie1 Re: szkolenie dla mam 18.06.06, 22:43
      Poniewaz ktoś uznał iż informacja na temat szkoleń to tylko reklama - wszelkich
      informacji udziele jesli skontaktujesz sie na maila prywtanego
      akademia@malemisie.pl. Osobiscie uwazam iż wiedzy na temat pierwszej pomocy
      wsród rodziców brakuje i często w sytuacjach zagrozenia zycia dziecka czujemy
      się bezradni. NIe uczą takich rzeczy w podczas zajec w szkole rodzenia wiece
      nasz wiedza jest w tej materii ograniczona, warto więc na ten temat na forum
      porozmawiac.
      • b.bujak Re: szkolenie dla mam 18.06.06, 22:51
        owszem, warto na ten temat rozmawiać i uczyć rodziców prawidłowych zachowań w
        przypadku, gdy coś złego się dzieje, ale tu chodzi o finanse - takie zajęcia
        powinny być dostępne dla wszystkich rodziców a nie tylko dla tych, ktorych stac
        na wydatek paru stów na szkolenie a na dodatek mieszkają w stolicy;
        więc malemisie1 - cokolwiek napiszesz, cel Twoich wypowiedzi jest czysto
        komercyjny i niewiele ma wspólnego z prawdziwą troską o bezpieczeństwo naszych
        dzieci
        • baska0075 Re: szkolenie dla mam 21.06.06, 00:06
          a ja sie nie zgadzam. Kazde szkolenie kosztuje, najlepiej aby fundowało je nam
          państwo, niestety tego nie robi, więc dobrze ze biorą sie za to profesjonalne
          firmy. Na forum edziecko pełno jest informacji o prywtanych inicjatywach,co
          chwile ktos zakłada zlobek, klub malucha i nikt nie pisze o "prywacie" i nie
          kasuje postów. Ja zaczęłam szukać na forum praktycznych informacji a nie tylko
          teorii. informacje o tym iż fajnie by było zostac przeszkolonym z pierwszej
          pomocy znalazlam w archiwum z 2005 roku - watek się urwał a mozliwosci
          przeszkolenia sie nic tam nie było. Inna oczywiscie kwestia to cena, powinna
          byc rozsadna - pare stow to moze za duzo, ale znowu nie wiem dokładnie jaka
          jest cena. Jak wiesz to napisz prosze.
          • b.bujak Re: szkolenie dla mam 21.06.06, 09:43
            koszt 250-300 zl w zaleznosci od ilosci uczestnikow;
            ja nie mam nic przeciwko szkoleniom, wrecz przeciwnie, sa one bardzo potrzebne,
            ale czy matki mieszkajace poza stolica, badz te, ktorych nie stac na szkolenie,
            nie musza znac zasad pierwszej pomocy?
            widac, nie do konca zrozmialas,o co mi chodzilo - profesjnalna firma inaczej
            organizuje reklame i informacje o szkoleniu; oni wkręcają nieelegancka darmowa
            reklame na forum, mimo, ze na stronie forum jest przewidziane osobne miejsce
            dla reklamodawcow; nie waidomo, na czym jeszcze bedą chcieli zaoszczedzic i
            moze zamiast zatrudnienia profesjonalisty, ktory poprowadzi zajecia, zatrudnią
            kogos, kto zrobi to amatorsko, taniej....
    • agastrusia Re: do PCK 21.06.06, 10:39
      można się tam dowiedzieć. Oni organizują takie szkolenia na fantomach. Takie
      podstawowe przeszkolenie kosztuje grosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka