dorcia70 17.06.06, 20:19 Bardzo prosze o poradę Chciałabym wprowdzić mleko modyfikowane mojej 5 msc córce ponieważ wracam do pracy , czy możecie mi jakieś poradzić? Zalezy mi aby miała jak najmniej dolegliwości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gizmaaa Re: mleko następne 17.06.06, 20:47 ja polecam Nan poniewaz moje dziecko bardzo dobrze je tolerowalo, natomiast na bebiko mialo straszne bole brzuszka.Szczerze kazde dziecko przyjmuje mleko inaczej,wiec kwestia prob na maluszku. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: mleko następne 17.06.06, 20:51 Ja polecam Bebilon,maly nie ma po nim zadnych dolegliwosci,robi jedna zolta kupke na dzien.W ogole to mam wrazenie,ze to mleko smakuje mu bardziej niz moje- bo karmie tez moim odciagnietym,na poczatku podkarmialam malego Nan HA,ale srednio je tolerowal-najpierw zaparcia,potem zielonkawe kupki robione z duzym wysilkiem i prezeniem sie,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha231 Re: mleko następne 17.06.06, 21:53 Kazde dziecko reaguje indywidualnie.Moja córa po Bebiko miała wysypkę, natomiast mojej koleżanki córa piła tylko to mleko i nie miała zadnych dolegliwości.Nan moja mała też nie tolerowała.Dopiero kiedy przeszliśmy na Humanę wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cindyy Re: mleko następne 17.06.06, 22:11 Na rynku są preparaty mlekozastępcze przeznaczone dla niemowląt słabo tolerujących pokarm innych niż z piersi.Ja podaję 9 miesięcznej Emilce Bebiko Omneo już od 5 piesiąca i jest ok.Najlepiej zajrzeć na stronkę firmy Bebiko albo Nestle i znajdziesz tam opis całej gamy produktów dla niemowląt z mlekiem włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanon Re: mleko następne 17.06.06, 22:13 polecam mleko HIPP z prebiotykami, skład podobny do mleka kobiecego Odpowiedz Link Zgłoś
agajp2 Re: mleko następne 18.06.06, 14:40 ja daje bebiko i nic mu nie jest w smaku bardzo dobre i kupki też ładne .wcześniej dawałam nutramigen i ciągle był problem z kupą.moim zdanie kup pierwsze które wpadnie Ci w ręce i jeżeli Twój dzidziuś je zaakceptuje to je podawaj, bo każde mleko jest dobre i przeznaczone dla niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś