Dodaj do ulubionych

Dzien Ojca!

18.06.06, 11:03
Mamusie macie jakies pomysly na prezent dla tatusiow od naszych pociech???
Obserwuj wątek
    • magdalenas10 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 12:05
      moj mąz jest maniakiem kawy..wiec od naszej córy(ma 19 dni) dostanie wypasiona
      filiżanke do kawysmile
      • jovix Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 12:05
        a kiedy jest dzień ojca?
        • kolejnamama Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 12:15
          23 czerwca
          • paola1522 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 13:24
            mój mąż pali paierosy wiec kupiłam dzis paczke papaierosów i dam małej aby mu
            to daławink
            • martulka79 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 13:42
              Kawa i papierosy...hmm... ma ktos lepszy pomysl???
              • eps Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:04
                ja zamówiłam koszulke. z przodu jest nasz synus a z tyłu napis "jestem tata, nie
                ma na mnie bata".
                wyglada super.
                • izabelek27 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:41
                  a gdzie zamówilaś taką koszulkę? Może gdzieś przez internet? Ja myslę że zamówię
                  na stronie empiku kubek ze zdjęciem Taty i naszego synkasmile Będzie mu milow pracy
                  jak będzie sobie pil kawke
                  • wiolina31 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:53
                    Bardzo podoba mi się pomysł kubka ze zdjęciem. Byłam na stronie Empiku, ale nie
                    moge znaleźć miejsca, w którym można zamówić taki kubek. Czy mogłabyś podesłać
                    mi link? Z góry dziękuję
                    • alfikus Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:58
                      www.empikfoto.pl smile
                      • wiolina31 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 08:33
                        Bardzo dziękuję smile
                    • izabelek27 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 18:47
                      to jest link do strony gdzie mozna zamowić kubek ze zdjeciem:
                      www.empikfoto.pl/index.php?m=fotogadzety
              • reniuta67 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 15:59
                martulka79 napisała:

> Kawa i papierosy...hmm... ma ktos lepszy pomysl???
                Toja chyba dam mojemu paczke prezerwatyw
      • szafragn Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 08:01
        ja wybrałam 4 najładniejsze zdjęcia moich chłopaków (3,5 miesięczne bliźniaki)
        i powiększam do rozmiaru 10x21 i do tego 4 antyramki, powiesimy sobie nad
        łóżkiem (troche pomyślałam o sobie smile dzisiaj odbieram od fotografa ciekawa
        jestem jaki efekt, a propo jak można zamieścić zdjęcia na forum? to bym Wam
        pokazała moich chłopaków, a pomysł z kubkiem świetny, wykorzystam na imieniny
        tatusia niebawem
        pozdrawiam cieeplutko
    • asia-24 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 21:06
      My z Wiktorią przygotowałyśmy ze strony www.rossmann.com.pl koszulke i kufel do
      piwa ze zdjęciem.
      • arctica1 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 09:30
        w tym roku będzie mi trudno podarować coś co pobije zeszłoroczny prezent, rok
        temu dokładnie w dzień ojca urodził sie nasz synek Szymek. Mąż stwierdził ze to
        najwspanialszy prezent jaki kiedykolwiek dostał smile dlatego w tym roku będziemy
        świętować podwójnie Roczek i Dzień Ojca. Pomysł z koszulką ze zdjęciem bardzo
        mi się spodobał...
        • b.bujak Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 09:42
          arctica1 - trzeba było wcześniej pomyślec o tegorocznym Dniu Ojca i urodzic mu
          tym razem córeczke smile)
          • annka78 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 11:17
            zajrzyjcie na www.znadrukiem.pl ja tam zamowilam koszulke z nadrukiem zarowno
            dla taty jak i dla corci z pochlebnym napisem dla taty smile
            obsluga bardzo mila, a koszulek jeszcze nie dostalam wiec nie wiem
            • id.kulka laurka :-) 21.06.06, 12:02
              My właśnie wykonaliśmy laurkę wink
              Wymalowałam maluchowi łapy i stopy plakatówką i poodciskałam na kartonie. Heh,
              powiem Wam, efekt oszałamiający!
              • szyman33 Re: laurka :-) 21.06.06, 12:30
                SUPER pomysł mozemy odgapic???
                • id.kulka Re: laurka :-) 21.06.06, 13:59
                  Się panie częstują, na zdrowiesmile
                  Polecam tylko wykonanie całej operacji w miejscu, gdzie przeważają powierzchnie
                  zmywalne, w kuchni na przykład; zamontowanie malucha np w krzesełku, by
                  uniemożliwić mu ucieczkę i upstrzenie farbą całego mieszkania; przygotowanie
                  zawczasu miski z wodą i mydłem i ręcznika w celu sprawnego usunięcia farby z
                  części ciała, które bez problemu mogą powędrować do buzi w chwili nieuwagismile
                  Miłej zabawy!
    • szprotka6 Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 15:00
      Świetny pomysl z tymi łapkami, ale zastanawiam sie w czym odcisnę łapki mojego
      2-miesięcznego synka???Boje sie go paprać farbkami-wydaje mi się ze to jeszcze
      jak dla niego za wcześnie. Macie jakiś pomysł?
      • kanaviosta Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 15:13
        można zrobić ciastolinę i w niej odcisnąć rączkę
      • id.kulka Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 15:28
        szprotka6 napisała:

> Świetny pomysl z tymi łapkami, ale zastanawiam sie w czym odcisnę łapki
        mojego
        > 2-miesięcznego synka???Boje sie go paprać farbkami-wydaje mi się ze to
        jeszcze
        > jak dla niego za wcześnie. Macie jakiś pomysł?

No tak, z łapkami może być problem. Tym bardziej, że może ciężko byłoby Ci ją
        nakłonić, by rozłożyła paluszki i odcisnęła je na kartonie. Ale ze stopkami
        możesz się pobawić, nie grożą Ci chyba jeszcze napady szalonego chichotu przy
        malowaniu i wściekłe wierzganie (dwumiesięczniaki nie mają chyba jeszcze
        łaskotek? wink
        • szprotka6 Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 20:37
          Mialam raczej na myśli ewentualną reakcje alergiczną, na farbkach, któe akurat
          mam w domu jest inf, że przeznaczone są od lat 3, nie wiem jak skóra niemowlaka
          zareagowalaby na nie. Ale dzięki za pomysły!
          • id.kulka Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 22.06.06, 15:24
            szprotka6 napisała:

> Mialam raczej na myśli ewentualną reakcje alergiczną, na farbkach, któe
            akurat
            > mam w domu jest inf, że przeznaczone są od lat 3, nie wiem jak skóra
            niemowlaka
            >
            > zareagowalaby na nie. Ale dzięki za pomysły!

Heh, od 3 lat pewnie, jak wszysto, co dałoby się ewentualnie zjeść. Zaufana
            siła medyczna pozwoliła mi wypaćkać syna farbą, ale oczywiście na tę parę
            chwil, potem zaraz było szorowanie. No ale Matek ma już (sic!) 10 miesięcy i
            ogólnie jest małoalergiczny i niewysypkowy.
            • szprotka6 Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 22.06.06, 15:57
              Znalazlam sposóbsmile)Wycisnęlam sok z truskawek i odbiliśmy stópki w tym soku.Od
              2 tygodni jem truskawki i mały nie ma zadnej wysypki, wiec uznałam, że i tym
              razem nic mu nie będzie. No i nie byłosmile)Przy okazji synek mial porcję nowych
              wrażeń, bo w czymś takim jeszcze się nie taplał, najpoierw był mocno zdziwiony,
              a potem mial wielką śmiechawęsmile)
    • parysada666 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 13:13

Ja z prawie 4 miesięczną córcią zrobiłyśmy sobie wspólne zdjęcie-portrecik w
      studiu fotograficznym. Dokupiłam do niego piękną ramkę, napisałam czułą
      dedykację i już... smile Tatuś będzie mógł nas podziwiać w pracy, w której
      przesiaduje całmi dniami.
    • amagda80 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 13:20
      a moj maz dostanie na dzien ojca dokladnie taki sam prezent jak rok temu w tym
      samym dniu: test ciazowy z dwoma kreskami hihi; i buziaka od naszego malego
      synka...
      • id.kulka Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 15:29
        amagda80 napisała:

> a moj maz dostanie na dzien ojca dokladnie taki sam prezent jak rok temu w tym
        > samym dniu: test ciazowy z dwoma kreskami hihi; i buziaka od naszego malego
        > synka...

O rranyy. Gratulacjesmile
        • amagda80 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 15:35
          id.kulka napisała:

> O rranyy. Gratulacjesmile

DZIĘKUJĘ!!
    • siostrakrwi Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 16:07
      My też zorbiłyśmy laurkę z odcisniętymi stópkami i dłońmi.
      Moja koleżanka kserowała dłonie i nóżki swojego synka - też ładnie wygląda....
      Myślę, że ja na chwilę dziecko będzie w farbie albo się je przyłoży do ksero
      takzeby go nie oślepiło to nic mu nie będzie a pamiątka na wieki.
      Planujemy jeszcze jutro śniadanie do łózka, ale to wyjdzie w praniu jak
      wstaniemy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka