martulka79 18.06.06, 11:03 Mamusie macie jakies pomysly na prezent dla tatusiow od naszych pociech??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenas10 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 12:05 moj mąz jest maniakiem kawy..wiec od naszej córy(ma 19 dni) dostanie wypasiona filiżanke do kawy Odpowiedz Link Zgłoś
paola1522 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 13:24 mój mąż pali paierosy wiec kupiłam dzis paczke papaierosów i dam małej aby mu to dała Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 13:42 Kawa i papierosy...hmm... ma ktos lepszy pomysl??? Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:04 ja zamówiłam koszulke. z przodu jest nasz synus a z tyłu napis "jestem tata, nie ma na mnie bata". wyglada super. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelek27 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:41 a gdzie zamówilaś taką koszulkę? Może gdzieś przez internet? Ja myslę że zamówię na stronie empiku kubek ze zdjęciem Taty i naszego synka Będzie mu milow pracy jak będzie sobie pil kawke Odpowiedz Link Zgłoś
wiolina31 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 18:53 Bardzo podoba mi się pomysł kubka ze zdjęciem. Byłam na stronie Empiku, ale nie moge znaleźć miejsca, w którym można zamówić taki kubek. Czy mogłabyś podesłać mi link? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
izabelek27 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 18:47 to jest link do strony gdzie mozna zamowić kubek ze zdjeciem: www.empikfoto.pl/index.php?m=fotogadzety Odpowiedz Link Zgłoś
reniuta67 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 15:59 martulka79 napisała: > Kawa i papierosy...hmm... ma ktos lepszy pomysl??? Toja chyba dam mojemu paczke prezerwatyw Odpowiedz Link Zgłoś
szafragn Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 08:01 ja wybrałam 4 najładniejsze zdjęcia moich chłopaków (3,5 miesięczne bliźniaki) i powiększam do rozmiaru 10x21 i do tego 4 antyramki, powiesimy sobie nad łóżkiem (troche pomyślałam o sobie dzisiaj odbieram od fotografa ciekawa jestem jaki efekt, a propo jak można zamieścić zdjęcia na forum? to bym Wam pokazała moich chłopaków, a pomysł z kubkiem świetny, wykorzystam na imieniny tatusia niebawem pozdrawiam cieeplutko Odpowiedz Link Zgłoś
asia-24 Re: Dzien Ojca! 18.06.06, 21:06 My z Wiktorią przygotowałyśmy ze strony www.rossmann.com.pl koszulke i kufel do piwa ze zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
arctica1 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 09:30 w tym roku będzie mi trudno podarować coś co pobije zeszłoroczny prezent, rok temu dokładnie w dzień ojca urodził sie nasz synek Szymek. Mąż stwierdził ze to najwspanialszy prezent jaki kiedykolwiek dostał dlatego w tym roku będziemy świętować podwójnie Roczek i Dzień Ojca. Pomysł z koszulką ze zdjęciem bardzo mi się spodobał... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 09:42 arctica1 - trzeba było wcześniej pomyślec o tegorocznym Dniu Ojca i urodzic mu tym razem córeczke ) Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Dzien Ojca! 19.06.06, 11:17 zajrzyjcie na www.znadrukiem.pl ja tam zamowilam koszulke z nadrukiem zarowno dla taty jak i dla corci z pochlebnym napisem dla taty obsluga bardzo mila, a koszulek jeszcze nie dostalam wiec nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka laurka :-) 21.06.06, 12:02 My właśnie wykonaliśmy laurkę Wymalowałam maluchowi łapy i stopy plakatówką i poodciskałam na kartonie. Heh, powiem Wam, efekt oszałamiający! Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: laurka :-) 21.06.06, 13:59 Się panie częstują, na zdrowie Polecam tylko wykonanie całej operacji w miejscu, gdzie przeważają powierzchnie zmywalne, w kuchni na przykład; zamontowanie malucha np w krzesełku, by uniemożliwić mu ucieczkę i upstrzenie farbą całego mieszkania; przygotowanie zawczasu miski z wodą i mydłem i ręcznika w celu sprawnego usunięcia farby z części ciała, które bez problemu mogą powędrować do buzi w chwili nieuwagi Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 15:00 Świetny pomysl z tymi łapkami, ale zastanawiam sie w czym odcisnę łapki mojego 2-miesięcznego synka???Boje sie go paprać farbkami-wydaje mi się ze to jeszcze jak dla niego za wcześnie. Macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 15:13 można zrobić ciastolinę i w niej odcisnąć rączkę Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 15:28 szprotka6 napisała: > Świetny pomysl z tymi łapkami, ale zastanawiam sie w czym odcisnę łapki mojego > 2-miesięcznego synka???Boje sie go paprać farbkami-wydaje mi się ze to jeszcze > jak dla niego za wcześnie. Macie jakiś pomysł? No tak, z łapkami może być problem. Tym bardziej, że może ciężko byłoby Ci ją nakłonić, by rozłożyła paluszki i odcisnęła je na kartonie. Ale ze stopkami możesz się pobawić, nie grożą Ci chyba jeszcze napady szalonego chichotu przy malowaniu i wściekłe wierzganie (dwumiesięczniaki nie mają chyba jeszcze łaskotek? Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 21.06.06, 20:37 Mialam raczej na myśli ewentualną reakcje alergiczną, na farbkach, któe akurat mam w domu jest inf, że przeznaczone są od lat 3, nie wiem jak skóra niemowlaka zareagowalaby na nie. Ale dzięki za pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 22.06.06, 15:24 szprotka6 napisała: > Mialam raczej na myśli ewentualną reakcje alergiczną, na farbkach, któe akurat > mam w domu jest inf, że przeznaczone są od lat 3, nie wiem jak skóra niemowlaka > > zareagowalaby na nie. Ale dzięki za pomysły! Heh, od 3 lat pewnie, jak wszysto, co dałoby się ewentualnie zjeść. Zaufana siła medyczna pozwoliła mi wypaćkać syna farbą, ale oczywiście na tę parę chwil, potem zaraz było szorowanie. No ale Matek ma już (sic!) 10 miesięcy i ogólnie jest małoalergiczny i niewysypkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Re: Dzien Ojca-odciski łapek! 22.06.06, 15:57 Znalazlam sposób)Wycisnęlam sok z truskawek i odbiliśmy stópki w tym soku.Od 2 tygodni jem truskawki i mały nie ma zadnej wysypki, wiec uznałam, że i tym razem nic mu nie będzie. No i nie było)Przy okazji synek mial porcję nowych wrażeń, bo w czymś takim jeszcze się nie taplał, najpoierw był mocno zdziwiony, a potem mial wielką śmiechawę) Odpowiedz Link Zgłoś
parysada666 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 13:13 Ja z prawie 4 miesięczną córcią zrobiłyśmy sobie wspólne zdjęcie-portrecik w studiu fotograficznym. Dokupiłam do niego piękną ramkę, napisałam czułą dedykację i już... Tatuś będzie mógł nas podziwiać w pracy, w której przesiaduje całmi dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 13:20 a moj maz dostanie na dzien ojca dokladnie taki sam prezent jak rok temu w tym samym dniu: test ciazowy z dwoma kreskami hihi; i buziaka od naszego malego synka... Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 15:29 amagda80 napisała: > a moj maz dostanie na dzien ojca dokladnie taki sam prezent jak rok temu w tym > samym dniu: test ciazowy z dwoma kreskami hihi; i buziaka od naszego malego > synka... O rranyy. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 15:35 id.kulka napisała: > O rranyy. Gratulacje DZIĘKUJĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrwi Re: Dzien Ojca! 22.06.06, 16:07 My też zorbiłyśmy laurkę z odcisniętymi stópkami i dłońmi. Moja koleżanka kserowała dłonie i nóżki swojego synka - też ładnie wygląda.... Myślę, że ja na chwilę dziecko będzie w farbie albo się je przyłoży do ksero takzeby go nie oślepiło to nic mu nie będzie a pamiątka na wieki. Planujemy jeszcze jutro śniadanie do łózka, ale to wyjdzie w praniu jak wstaniemy... Odpowiedz Link Zgłoś