wielorybka 19.06.06, 01:15 i jej poszukiwanie czyli: czy istnieje pielucha jednorazowa, która byłaby cienka i chłonna jak pampers i miała genialne gumeczki i rzepki huggiesa super flexa, jak też sprytne wcięcie rossmanowej pieluszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: pielucha idealna 19.06.06, 07:55 o jakie wyciecie w rossmankach chodzi? Ja znalazl ideal- Cien Lidla, te w duzych pakach za 29zl.Gumeczki obecne, chlonnosc super, ksztalt super. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona298 Re: pielucha idealna 19.06.06, 08:12 super te pieluchy za 30zeta, ale jest problem, bo są wycofywane z Lidla, to są pieluchy niemieckie i mają problem z producentem. Najlepsze dla mnie nawet niech się pampki schowają. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pielucha idealna 19.06.06, 08:49 naprawde??? wielka szkoda Przeprosze sie z rossmankami w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: pielucha idealna 19.06.06, 10:28 mmala6 napisała: > o jakie wyciecie w rossmankach chodzi? > Ja znalazl ideal- Cien Lidla, te w duzych pakach za 29zl.Gumeczki obecne, > chlonnosc super, ksztalt super. modelowanie na bokach Odpowiedz Link Zgłoś
mmarta132 HAPPY 19.06.06, 08:19 Dla mnie najlepszymi pieluchami sa Happy. Nigdy mi nie przeciekły i bardzo często jest na nie promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: HAPPY 19.06.06, 09:53 a mojemu synkowi przeciekały ... i wróciliśmy do Pampków, które też przeciekają ... Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: pielucha idealna 19.06.06, 08:47 Dla mnie pielucha idealna to pielucha z Rossmanna,ale nie wiem czy moj maly sie z tym zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gerandia Re: pielucha idealna 19.06.06, 09:56 moj synek ma 8 miesiecy i do tej pory uzywalam pampersow przesikiwal sie non stop w koncu kupilam rossmanki przeciekaly po bokach teraz mam huggisy i sa dobre ale happy sa chyba najlepsze o dziwo pozytywnie mnie zaskoczyly i jak tylko skoncze paczke huggysow kupie happy na pewno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: pielucha idealna 19.06.06, 10:29 gerandia napisała: > moj synek ma 8 miesiecy i do tej pory uzywalam pampersow przesikiwal sie non > stop w koncu kupilam rossmanki przeciekaly po bokach teraz mam huggisy i sa > dobre ale happy sa chyba najlepsze o dziwo pozytywnie mnie zaskoczyly i jak > tylko skoncze paczke huggysow kupie happy na pewno > pozdrawiam happy owszem są przyjemne w dotyku ale nie mają pożadanych przeze mnie parametrów i sa grube! Odpowiedz Link Zgłoś
molowiak jest taka 19.06.06, 11:01 to pampers ACTIVE FIT - w jasnych fioletowych paczkach (nie lets go) niestety ciężko je dostać, bo chyba je wycofują z rynku, zdaje się że są za drogie jak na nasze polskie warunki, ale naprawdę są idealne - cienkie, chłonne, wycięte i rozciągliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: jest taka 19.06.06, 18:36 czy Wy nie przesadzacie? pielucha idealna to pielucha dobrze założona i zapięta. ot i cały sekret. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: jest taka 19.06.06, 19:55 kanaviosta napisała: > czy Wy nie przesadzacie? > pielucha idealna to pielucha dobrze założona i zapięta. > ot i cały sekret. a gdzie napisałam, że coś mi sie nie udaje? PP ja sobie marzenia snuję o pieluszce idealnej i pytam, może ktos spotkał Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: jest taka 19.06.06, 19:53 molowiak napisała: > to pampers ACTIVE FIT - w jasnych fioletowych paczkach (nie lets go) niestety > ciężko je dostać, bo chyba je wycofują z rynku, zdaje się że są za drogie jak n > a > nasze polskie warunki, ale naprawdę są idealne - cienkie, chłonne, wycięte i > rozciągliwe po nowej paczce active fit syn miał mega odparzenie ale fakt, jest prawie idealna (brakuje mi tych gumeczek z tyłu) i cena jest mało przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: jest taka 19.06.06, 19:58 Ty sobie nie snuj marzeń.. tylko sie skoncentruj na rzeczywistości , bo maleństwo sobie pupke poodparza Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: jest taka 19.06.06, 20:03 dla mnie nie istnieje pielucha idealna bo szukalam kupowalam testowalam i skonczylo sie na tym ze obecnie uzywamy pampersow tylko o rozmiar wiekszych bo juz nawet nie chce mi sie szukac innych a te pampersy sa w miare ok Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: jest taka 19.06.06, 20:08 kiniak22 napisała: > dla mnie nie istnieje pielucha idealna bo szukalam kupowalam testowalam i > skonczylo sie na tym ze obecnie uzywamy pampersow tylko o rozmiar wiekszych bo > juz nawet nie chce mi sie szukac innych a te pampersy sa w miare ok a ja ciągle mam nadzieję a narazie, jak widać, przy pampersach muszę zostać, ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta do wszytkich 19.06.06, 20:33 wiecie co? a ja Wam powiem, że pampersa nigdy na oczy nie widziałam stoja na półkach w Auchan wielkie paki, ale jakos ciekawości mojej nie wzbudzają pracuję z dzieciakami i róznych pieluch się naoglądałam, ale pampersa nigdy czym się one niby różnia od innych pieluch?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka cechy pampersa 19.06.06, 21:02 kanaviosta napisała: > wiecie co? a ja Wam powiem, że pampersa nigdy na oczy nie widziałam > stoja na półkach w Auchan wielkie paki, ale jakos ciekawości mojej nie wzbudzaj > ą > pracuję z dzieciakami i róznych pieluch się naoglądałam, ale pampersa nigdy > czym się one niby różnia od innych pieluch?? cienki, lekki, miękki, bardzo chłonny, suchy w srodku mimo zasikania Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: cechy pampersa 19.06.06, 21:04 to czego mu brakuje w takim razie..? a ile kosztuje to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: cechy pampersa 19.06.06, 21:20 brakuje mu z tyłu super gumeczki takiej jaką ma huggies super flex cena jumbopacka waha się od 39,50 do 46,99 za 90, 80 ,76, 70, 66 sztuk w zalezności od rozmiaru - im większy tym mniej w paczce Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: cechy pampersa 19.06.06, 21:27 hmm.. nie ma na świecie rzeczy idealnych, jak widać nawet pampersy takie nie są to Dzidzia i ja chyba pozostaniemy przy starych nudnych Happy, i będziemy tez happy.. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: cechy pampersa 19.06.06, 22:01 Pampers lets go ma gumeczkęA jaka jest cena Pamppers Aciive Fit? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: cechy pampersa 19.06.06, 22:37 buzka5 napisała: > Pampers lets go ma gumeczkęA jaka jest cena Pamppers Aciive Fit? 28 zł za 28 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: cechy pampersa 20.06.06, 08:43 Czyli tańsze niż lets goTo nie tak dużo..... Odpowiedz Link Zgłoś
zdziska1 Re: pielucha idealna 19.06.06, 21:55 Kilka osób napisało,że bardzo chwali sobie pieluszki z rossmanna, słyszałam o nich również wiele dobrego. Sa jednak dwa rodzaje tych pieluch, który z nich jest lepszy, czy rozmiar na opakowaniu odpowieda rzeczywistemu? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: pielucha idealna 19.06.06, 22:37 zdziska1 napisała: > Kilka osób napisało,że bardzo chwali sobie pieluszki z rossmanna, słyszałam o n > ich również wiele dobrego. Sa jednak dwa rodzaje tych pieluch, który z nich jes > t lepszy, czy rozmiar na opakowaniu odpowieda rzeczywistemu? bordowe są te lepsze, rozmiar odpowiada pampersowemu, ale są dość grube (ale przesmradzam) Odpowiedz Link Zgłoś
iwobana Re: pielucha idealna 19.06.06, 21:44 Pampersy seria limitowana. Dla mnie bomba. Bardzo mięciutkie, a po bokach mają rozciągliwe kawełeczki dopasowujące się do ciałka. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: moltex n/t 19.06.06, 22:36 azbeściana nie bądź taka zagraniczna pewnie bym kupiła jakby były w sklepie za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna24 Re: moltex n/t 20.06.06, 11:24 Ja sobie bardzo chwalę pieluszki Dada z Biedronki. Może nie są super cieniutkie ale za to bardzo miękkie, dopasowanie, ładne, chłonne, tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewledea Re: pielucha idealna 20.06.06, 19:46 moje najnowsze odkrycie to pieluchy dada z biedronki, ale te nowe. stare dada"wesole przewijanie z zabkami" przeciekaly, dotychczas wyprobowalam juz pampersow oryginalnych, pieluch cien z lidla, bella happy oraz bordowych rosmankow, tym ostatnim bylam wierna najdluzej, ale w porownaniu z nowmi dada(w rozowym opakowaniu, uzywamy rozmiaru od 4-9)rosmanki sa bardzo sztywne.a do tego dada sa bajecznie kolorowe i maja rozbrajajace obrazki, np. wielblady w namiocie) Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: pielucha idealna 20.06.06, 21:34 dla mnie seria limitowana pampków, od zwykłych młodej robiły się ranki w zgięciach nóg, przecinały skórę nawet jak były luźno zapięte. A te limitowane pampki mają rozciągliwą miękka gumkę z boków. Tylko czemu są limitowane Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa TOTO 20.06.06, 21:37 dla mnie są najlepsze pieluszki toto ale wiele moich znajomych uważa że są kiepskie bo na wierzchu jest coś podobnego do ceratki ja tam jestem zadowolona-mała nie ma problemów ze skórką i nic jej nie ciśnie mają rociągliwą gumkę z tyłu jak te limitowane pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
plowy1 Re: pielucha idealna 22.06.06, 22:07 a gdzie można kupić te pampersy z serii limitowanej???i czy to jest jakoś zaznaczone na opakowaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: pielucha idealna 22.06.06, 00:06 pampers z limitowanej serii ze streczowymi zapięciami jest p.r.a.w.i.e idealny Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: pielucha idealna 22.06.06, 22:00 właśnie kupiłam te nowe pampersy-będziemy testować a jak na razie najlepsze są pampers lets go(ale źle się je zakłada),za to są bardzo chłonne i mięciutkie Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 Re: pielucha idealna -uwaga na pampers ze strechem 23.06.06, 11:11 Juz pisalam w innym watku ale dolacze i do tego - moja corka dostala odparzen od tych gumek po bokach, teraz w te upaly, przed upalami bylo super..czyli na spocona pupke dziala to fatalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś