danuskad1 06.07.06, 10:28 mam taką szaloną ochotę ale Mikołaj jest alergikiem i nie wiem czy warto ryzykować. Do tej pory jadłam tylko jabłka ale ostatnio coraz trudniej kupić jakieś przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_plo Re: brzoskwinie - czy mocno uczulają? 06.07.06, 10:44 co prawda ja podałam swojemu Mikiemu w słoiczku-i wyglądał później jak biedronka, tak samo zareagował na morele, Może jednak pierś troche to inaczej przefiltruje PS. kiedy karmiłam ratowałam się deserkami dla dzieci, aha i jadłam winogrona- mimo że moje dziecko też jest alergikiem nic mu nie było PO prostu trzeba spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
karina66 Re: brzoskwinie - czy mocno uczulają? 06.07.06, 11:54 Też uważam,że trzeba spróbować.ja karmię a jem truskawki i morele,brzoskwine,nektarynki,czereśnie a małemu nic nie jest.Tylko po czekoladzie dostał wysypki. Ale mój chyba nie jest alergikiem(dziś kończy miesiąc) Odpowiedz Link Zgłoś
7platek do karina66 06.07.06, 13:06 może nigdzie tego nie wyczytałaś, więc powiem, że dzieci reagują na alergeny uczuleniem po 1 miesiącu ja też tego nie wiedziałam i pierwszy miesiąc jadłam nabiał i wydawało mi się, że skoro wysypki nie ma i jest dziecko "normalne" nie zauważam nic innego, to dobrze się odżywiam aż gdy miała 6 tygodni wysypka się pojawiła i dziś wiem, że to alergia pokarmowa na białko krowie wszystkie eksperymenty z nowymi produkatmi rozpoczyna się w 2 miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
martiks Re: brzoskwinie - czy mocno uczulają? 06.07.06, 13:29 U nas alergia dala znac o sobie po 3 miesiacu (dopiero). Nie wiem, jak duze jest dziecko autorki watku, ale jesli jabłko nie szkodzi, to brzoskwinia też nie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś