martulka79 19.07.06, 20:44 Dziewczyny co jest lepsze balneum czy oilatum???A szampon dla alergika jaki uzywacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniab_24 Re: co polecacie-mamy alergikow? 19.07.06, 20:51 Pewnie co post to będzie inna opinia. my używamy Oliatum i jestem bardzo zadowolona. Szampon mam Bobini (taki niebieski , moze tez słuzyc jako płyn do kąpieli, ale ja nim myja tylko główkę). Nie jest drogi, ma pozytywną opinię IMiD i nie było po nim żadnych problemów skórnych. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: co polecacie-mamy alergikow? 19.07.06, 21:46 my używamy oilatum-rewelacja.mała ma coraz ładniejszą skóre. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 do benignusia 19.07.06, 21:58 A buzke tez tym myjesz? Bo moj maly ma ladne cialko a tylko buzka i glowa wysypana.A szampon tez z oilatum? Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: do benignusia 19.07.06, 22:01 balneum uczulilo dziecko znajomej (zawiera olej sojowy chyba) buzie mozna myc oilatum, a do wlosow znajdz sobie odpowiedni szampon (johnsons baby moze da rade?) Odpowiedz Link Zgłoś