magda_272 24.07.06, 23:24 No po prostu nie mam na nią siły . Nie chce leżeć, podnosi się.Kiedy trzymam ją na swoich kolanach (na półleżąco) to siada.Przecież to za wcześnie! Wasze pociechy też tak mają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betka_1713 Re: 3miesiące i chce siedzieć 24.07.06, 23:50 dokładnie tak samo.moja córeczka 3.5m-ca dzisiaj na spacerze zdesperowna ciągnęła sie za śliniak mając nadzieję że się podciągnie,cały czas podosi głowe i nogi do góry denerwuje się że nie daje rady...ciężkie jest życie 3 miesięczniaków Odpowiedz Link Zgłoś
ula233 Re: 3miesiące i chce siedzieć 25.07.06, 08:06 mój mały tez wczesnie zaczął. Sama go nigdy nie podciągałam, ale jak sam sie rwał to przecież nie przywiążesz dziecka teraz ma 10 miesięcy i zdrowy, prosty kregosłup Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.sos Re: 3miesiące i chce siedzieć 25.07.06, 09:24 moja ma 2,5 m-ca i też nie lubi leżeć na pleckach i podnosi się z pozycji półleżącej. Polubiła za to leżenie na brzuszku i jak ją nosimy to domaga się przekręcania na brzuszek. Widocznie lubi oglądać świat z góry (bo przysiąść nie można jak już bolą ręce) Odpowiedz Link Zgłoś