Dodaj do ulubionych

Witam jako moderator :)

09.08.06, 09:48
od dziś mam zaszczyt wystepować tu również w czerwieni, czyli będę tu
pilnować porządku; będę się starała działać tak, żeby było nam miło i
sprawnie forumować - liczę na Waszą współpracę w tej kwestii smile
proszę o wyrozumiałość dla debiutującej moderatorki
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarna_maruda Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 09:51
      Gratuluję awansu i witam smile
      • b.bujak Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 09:58
        awansu ?... dziękuję - ja tu będę sprzątać smile)
    • zona_mi Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 09:55
      Witaj, Basiu, i powodzenia!
      smile
      • agnes783 Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 09:56
        Super, bardzo się cieszę...
        A tak na marginesie gotuję teraz marchewke według Twojego przepisu, juz
        dochodzi...smile
        • b.bujak Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 10:02
          cieszę się, że mogę dzielić się z Wami swoim doświadczeniem w roli matki; mam
          nadzieję, że obowiązki moderatora nie pochłoną mnie tak bardzo i czasem znajdę
          chwilę, żeby napisać jeszcze komuś przepis na marchewkę smile
          agnes783 czekam na informacje, jak wyszło gotowanie i czy smakowało...
    • ruda_szczurka Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 10:23

Gratuluje wink
      Miłej pracy zyczę.
      Moja mała powiedziała "tekum-je-blee-buuuu" co w wolnym tłumaczeniu znaczy -
      pozdrawiam panią moderator ;p
      • agnes783 Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 11:20
        Marcheweczka ugotowana, tylko jescze trzeba ją przetrzeć....przez sitko, które
        zaraz kupię smile Pozdrawiamy
    • mika_p Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 12:29
      No to już ci współczuję wink
      • agnes783 Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 12:46
        Why?
        • zona_mi Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 13:02
          Albowiem Mika wie co to znaczy być moderatorem wink
      • b.bujak Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 13:58
        dziękuję Ci, mika_p, serdecznie - właśnie takiego dobrego słowa potrzebowałam ;-
        )
    • czajkax2 Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 13:27
      Witam serdeczniesmile Miło ze zechcciałas pomóc w sprzątaniu Niemowlęcia. Roboty
      jest masa,ale o tym juz wieszsmile Życzę miłego moderowania,ja z ulga witam Twoją
      obecnośćsmile
      • agular do b.bujak 09.08.06, 13:37
        gratuluję awansu a tak na marginesie w jaki sposób zostaje się moderatorem smile
        pytam z ciekawości ludzkiej smile widzę że zawsze dużo udzielasz się na forum więc
        myślę że będziesz dobrym modeatorem..powidzenia smile
        • b.bujak Re: do b.bujak 09.08.06, 13:53
          od miesięcy przesiaduję na forum nałogowo smile
          staram się być grzeczna i miła, unikam awantur - zostało to docenione przez
          administrację i zaproponowano mi tę funkcję...
          • kaska1968 Re: do b.bujak 09.08.06, 16:57
            a tak z ciekawosci-procz tego,ze jestes mila jaka jestes osoba?jakie masz
            wyksztalcenie i doswiadczenie w wychowaniu,pielegnowaniu itd.niemowlat?czy masz
            swoje dzieci?pozdrawiam
            • zona_mi Re: do b.bujak 09.08.06, 18:32
              Moderator to nie to samo co ekspert na forum smile
            • b.bujak Re: do b.bujak 09.08.06, 19:14
              moje wykształcenie ma niewiele wspólnego z niemowlętami smile skończyłam
              politechnikę ze specjalnością chemia i technologia tworzyw sztucznych; w
              związku z tym mogę się najwyżej wypowiadać na tematy kauczuków, silikonów (
              smoczki ); poliwęglanów ( butelki ); polietylenów, polipropylenów itp (
              zabawki ), laminatów ( meble ), włókien sztucznych i naturalnych ( tkaniny,
              włókniny ); trochę wiem o biochemii ( białka ); z racji wykonywanego zawodu mam
              też pojęcie o chemii gospodarczej ( proszki, płyny do prania, kosmetyki ) - to
              oczywiście w wielkim skrócie...
              doświadczenie w wychowaniu i pielęgnowaniu niemowląt zdobywam od 18 miesięcy na
              własnym synu;
              powyższą wiedzą i doświadczeniem dzielę się bardzo chętnie, ale wówczas mój
              podpis będzie w kolorze czarnym, bo występuję wtedy w roli matki dyskutującej
              na forum z innymi matkami a nie jako moderator, którego zadaniem jest
              pilnowanie ładu i porządku wg regulaminu i netykiety
              pozdrawiam
              • kaska1968 Re: do b.bujak 09.08.06, 19:56
                a kto zajmuje sie twoim dzieckiem skoro ty nalogowo siedzisz na forum?
                • jakw Re: do b.bujak 09.08.06, 20:00
                  kaska1968 napisała:

> a kto zajmuje sie twoim dzieckiem skoro ty nalogowo siedzisz na forum?
                  Dziecko w tym czasie zapewne oddaje sie swoim nalogom...
                  • b.bujak Re: do b.bujak 09.08.06, 20:41
                    jakw napisała:
                    Dziecko w tym czasie zapewne oddaje sie swoim nalogom...

dokładnie tak smile
                    • kaska1968 Re: do b.bujak 09.08.06, 20:57
                      ja od czasu do czasu siadam przy komputerze,bo dziecko jest tak
                      zajmujace.powiedz mi wiec co zrobic,zeby tyle godzin spedzac przy kompie?
                      piszesz,ze dziecko oddaje sie swoim nalogom........brzmi to dosc dziwnie i nie
                      wiem czy nie wymaga czyjejs interwencji.
                      • mama_kotula Re: do b.bujak 09.08.06, 21:05
                        kaska1968 napisała:

> ja od czasu do czasu siadam przy komputerze,bo dziecko jest tak
                        > zajmujace.powiedz mi wiec co zrobic,zeby tyle godzin spedzac przy kompie?
                        > piszesz,ze dziecko oddaje sie swoim nalogom........brzmi to dosc dziwnie i nie
                        > wiem czy nie wymaga czyjejs interwencji.

big_grinDDD lol, lol, lol, wielkie ROTFL
                        Między jednym wybuchem śmiechu a drugim napomknę w sekrecie, że ja też siedzę
                        nałogowo na forum i jeszcze nikt mi dzieci nie zabrał (widocznie nie są tak
                        "zajmujące"... a może potrafią się bawić same...a może to właśnie te ichnie
                        nałogi, diabli wiedzą...).

Kaska1968, błagam o jeszcze <rech, rech>.
                        • kaska1968 Re: do b.bujak 09.08.06, 21:13
                          panuje na tym forum bardzo wysoki poziom,ale niestety tylko zlosliwosci.az
                          iskrzy.nie bardzo wyobrazam sobie,zeby dzieci sobie,a ja komputerowi.no ale
                          coz,nie jestem matka idealna.............
                          • nat.wroclaw Kasiu 09.08.06, 22:13
                            zapomniałas jeszcze dodać "skąd w was tyle jadu?!"

wink)))
                            • zona_mi Re: Kasiu 09.08.06, 22:29
                              nat.wroclaw napisała:

> zapomniałas jeszcze dodać "skąd w was tyle jadu?!"

I "żal mi was".
                              • mooh Re: Kasiu 09.08.06, 22:53
                                Oraz "współczuję Twojemu dziecku"
                                • zona_mi Re: Kasiu 09.08.06, 23:13
                                  I mężowi, mężowi koniecznie!
                                  smile
                                  • mooh Re: Kasiu 09.08.06, 23:19
                                    No właśnie, nie zapominajmy o mężu.
                                • mama_kotula Re: Kasiu 09.08.06, 23:27
                                  mooh napisała:

> Oraz "współczuję Twojemu dziecku"

A jeszcze lepiej "współczuję twojim dziecią"...
                          • mama_kotula Re: do b.bujak 09.08.06, 22:48
                            kaska1968 napisała:

> nie bardzo wyobrazam sobie,zeby dzieci sobie,a ja komputerowi.no ale
                            > coz,nie jestem matka idealna.............

Ja rozumiem, że można sobie nie wyobrażać takich rzeczy, ale tak mi się jakieś
                            wątki z forum przypominają "moje 2-letnie dziecko nawet przez chwilę nie pobawi
                            się samo, pomóżcie!!"... i tak się zastanawiam z czego wynika, że dwulatek nawet
                            przez chwilę nie posiedzi sam sobie... pewnie z tego, że matka sobie nie
                            wyobrażała wink)))
                          • ruda_szczurka Re: do b.bujak 09.08.06, 22:59
                            kaska1968 napisała:

> panuje na tym forum bardzo wysoki poziom,ale niestety tylko zlosliwosci.az
                            > iskrzy.nie bardzo wyobrazam sobie,zeby dzieci sobie,a ja komputerowi.no ale
                            > coz,nie jestem matka idealna.............

My forumowo-internetowi nałogowcy mamy swoje sposoby na znalezienie wolnego
                            czasu od pociech. Niestety obowiązuje nas tajemnica - skladamy sluby milczenia
                            w tym temacie bo w dzisiejszych czasach trzeba byc ostroznym. Dziennikarze
                            tylko czekaja na takie kąski! Myślisz, że Łódzkie dzieci z beczki to co...?
                            Taki fajny sposob na uwolnienie sie z pętów rodzicielstwa, wrecz genialnie
                            proste ale ktos byl zbyt rozmowny i sruuu... farba sie wylała. Metoda spalona ;
                            ( Ale zapewniam Cie, ze jesteśmy pomysłowe. Jesli bedziesz chciała zostać
                            nałogowcem, złozysz śluby milczenia, wpłacisz na podane konto składkę
                            członkowską i otrzymasz liste metod - zycie bedzie wtedy taaaakie piękne!!!
                            • kaska1968 Re: do b.bujak 10.08.06, 17:18
                              to wysoki poziom...chyba głupoty i nidojrzałosci! link do twojego postu wysyłam
                              do komendy wojewodzkij policji w łodzi - dzieki IP twojego komputera z
                              pewnoscia dotra do cibie i sprawdza jak z realizacja tak strasznych i glupich
                              słóów.
                              mam nadzieje ze dzieki temu zrozumiesz czym jest dobry smak i rozum - nawet na
                              www.
                              niepozdrawiam
                              • mama_kotula Re: do b.bujak 10.08.06, 17:26
                                kaska1968 napisała:

> to wysoki poziom...chyba głupoty i nidojrzałosci! link do twojego postu
                                wysyłam do komendy wojewodzkij policji w łodzi - dzieki IP twojego komputera z
                                > pewnoscia dotra do cibie i sprawdza jak z realizacja tak strasznych i glupich
                                > słóów. mam nadzieje ze dzieki temu zrozumiesz czym jest dobry smak i rozum -
                                nawet na www.
                                > niepozdrawiam

J-e-s-z-c-z-e!!!
                                Kaśka, błagam o jeszcze!!!
                                Twoje posty są najlepszą rozrywką, która mi się wczoraj i dziś przytrafiła!

O rany, wieeeelkie R-O-T-F-L...
                                big_grin big_grin big_grin big_grin
                      • jakw Re: do b.bujak 09.08.06, 22:16
                        moja np. czasem zajmuje się swoim nałogiem cycoholizmu. Czasami też idzie spać.
                        Ponadto dysponuję starszym rodzeństwem i tatą. Poza tym weź poprawkę na wiek
                        dziecka swojego i moderatorki i na ewentualne różnice w charakterze pociech. Za
                        jednymi dzieciakiami trzeba latać non stop, a inne mogą się trochę spokojnie
                        pobawić.
                      • figrut Re: do b.bujak 09.08.06, 23:29
                        kaska1968 napisała:

> ja od czasu do czasu siadam przy komputerze,bo dziecko jest tak
                        > zajmujace.powiedz mi wiec co zrobic,zeby tyle godzin spedzac przy kompie?
                        Hmmm, na forum od września 2005 roku masz napisanych prawie 280
                        postów, a więc średnia wychodzi niepełny post na dzień. Można to uznać za "od
                        czasu do czasu", ale nie wierzę, że komputer i internet masz tylko na potrzeby
                        forum, więc to zasiadanie przy komputerze nie jest chyba takie sporadyczne ?
    • reniuta67 Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 17:25
      O rany!!! to ty teraz bedziesz ciagle tu siedziala i czytala te nasze glupoty!?
      O matko!! dzielna jestes! pozdr.Renata.
    • summerdays Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 18:14
      gratuluje!

no i chyba czas uaktualnic "wstep" forum smile
      • anetakor Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 21:04
        gratuluję awansiku smile
    • figrut Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 21:59
      Miłej pracy Ci życzę i w sekrecie zdradzę, że >ja też nałogowo< smile
      • magda_272 Re: Witam jako moderator :) 09.08.06, 22:41
        To ja tez pogratuluję smile I nie rozumiem po co te niektóre złośliwości sad
        • kaska1968 Re: Witam jako moderator :) 10.08.06, 17:24
          racja:dziewczyny glupie,zlosliwe i niespelna rozumu,a na pewno nie znajace
          granic dobrego smaku ani nie majace odrobiny dobrego wychowania.mysle,ze pani
          moderator b.bujak czuje sie szczesliwa,ze tyle osob stanelo w jej obronie,tylko
          czy az tyle?oddajcie na wychowanie swoje dzeci,bo przykladem swoim swiecic nie
          mozecie.
          • figrut Re: Witam jako moderator :) 10.08.06, 18:25
            Tak deszczowo dzisiaj, napisz coś jeszcze, proszę. Dzięki za poprawienie mi
            humoru smile
            • kaska1968 Re: Witam jako moderator :) 10.08.06, 18:29
              jesli cos smiesznego to prponuje kontakt z ruda szczurka,ona ma serie dowcipow
              na temat dzieci zamordowanych w lodzi.nie dla mnie takie zarty.pozdrawiam
              • mila39 hej kasia 10.08.06, 18:50
                nie zaniedbujesz przypadkowo swoich dzieci? , marnując swój cenny czas na
                gadanie z wyrodnymi?
                kobito!!!! jeszcze sie do nas upodobnisz!!!!!!
    • gusia210 Re: Witam jako moderator :) 10.08.06, 20:16
      przyłączam się do gratulacji!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka