mama1_24 17.10.06, 10:09 drogie mamy czy zakładacie już swoim maluchom rękawiczki, chodzi o takie cieńsze i rano kiedy temperatura nie przekracza 5 stopni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e5121 Re: rękawiczki 17.10.06, 10:14 Wczoraj jak wracałam z pracy miałam zmarznięte ręce.Od razu pobiegłam zatem do sklepu i kupiłam córce ciepłe rękawiczki.Synem się nie przejmuje, bo on z reguły ma cieplutkie ręce i sam powie kiedy przyjdzie czas. Także dwuletnia córka od dzis juz bedzie paradować w rękawiczkach, w których zresztą juz wczoraj po domu z radościa biegała. Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: rękawiczki 17.10.06, 13:54 Moja roczna córcia tez już nosi od wczoraj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: rękawiczki 17.10.06, 15:05 moja 10 miesieczna pociecha wczoraj rowniez pierwszy dzien zwiedzala okolice w rekawiczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
lidkaaa Re: rękawiczki 18.10.06, 15:12 My narazie szukaliśmy w sklepach,ale kurteczka ma dłuższe rękawy z polarem w środku,więc ma łapki okryte Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: rękawiczki 18.10.06, 16:24 No tak, u mnie dziś był spory przymrozek, na poranne spanie w wózku założyłam małej rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: rękawiczki 18.10.06, 16:44 a ja bardzo chciałam założyć mojej ośmiomiesięcznej córeczce rekawiczki neistety chyba rączki będą jej marznąć całą zimę bo ze złości trzepała łapkami dopóki nie zdjęłam rękawiczek) Odpowiedz Link Zgłoś