gosia2122 28.10.06, 20:33 Czy sa kropelki na kolke, ktore stosowałyscie i sa "skuteczne" dostepne w aptece ktore mozna podac 2,5 tygodniowemu maluchowi? Mój mały tak cierpi a mnie serce zaraz rozerwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2705 Re: Kropelki na kolke 28.10.06, 20:46 Mozesz najpierw smialo podac Infacol, a przez internet sprobowac znalezc Sab Simplex. MOZNA je podawac przed ukonczeniem przez dziecko miesiaca (podawane sa na oddzialach polozniczych). Espution nie wchlania sie z ppok. Niech sie biedaczek nie meczy... Ja mojemu dawalam i poprawa byla znaczna. Pamietaj tylko o regularnym podawaniu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sipilitka Re: Kropelki na kolke 28.10.06, 22:21 moge ci przeslac (z niemiec) poltora opakowania sab simplex. Zostaly mi nie zuzyte z przed miesiaca.Wyslij mi adres na olesia16@online.de Sa bardzo dobre. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xdz Re: Kropelki na kolke 28.10.06, 22:29 Zgadzam się z przedmówczyniami, kropelki Sab Simplex są bardzo skuteczne. Nie sa dostepne niestety w Polsce, można je kupic w Niemczech, Czechach lub przez internet. Nam pomogły. Pozdrawiam b5.lilypie.com/1-Ohp2.png Hania... b1.lilypie.com/CJ-sp2.png Michał... Odpowiedz Link Zgłoś