doorciaa1 08.11.06, 09:54 dziewczyny do ktorego miesiaca wozilyscie swoje pociechy w glebokim wozku????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakal Re: do ktorego ms w głębokim 08.11.06, 10:04 No myślę, że chyba do czasu aż dziecko będzie potrafiło samo siedzieć. Moja siedziała dopiero jak skończyła 8 miesięcy. Ja mam tzw. wielofunkcyjne więc z głębokiego się robi wózek spacerowy przez podniesienie oparcia do pozycji pionowej. W związku z tym cały czas używamy tego samego wózka co na początku. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: do ktorego ms w głębokim 08.11.06, 10:39 ja kupiłam klasyczny głęboki i tak do 5 miesiąca bo 1)mały sie już na styk mieścił 2) sużo go nosiłam w pionie i szybko się buntował i nie chciał w wózku leżeć w sklepie mówili że tak do 8/9 miesięcy powinno starczyć Najlepiej nie uświadamiać dziecku, że jest coś lepszego niż leżenia za wcześnie ale mnie tego nikt nie powiedział wtedy poleży w wózku dłużej właściwie aż do momentu kiedy nie zacznie siadać wtedy warto zmienić na spacerówkę ale z rozkładanym na maxa oparciem Odpowiedz Link Zgłoś