Dodaj do ulubionych

monitor a kołyska

09.11.06, 21:16
A moze któraś wie jak ulozyć monitor odechu w kołysce?
Obserwuj wątek
    • fankaborsuka Re: monitor a kołyska 09.11.06, 21:29
      nikt nie ma kołyski?
      • mathiola Re: monitor a kołyska 09.11.06, 21:37
        pewnie tak samo jak w łóżeczku smile Materac jakiś chyba ma ta kołyska? To pod
        materac smile
        • fankaborsuka Re: monitor a kołyska 09.11.06, 22:59
          Bardzo zabawne droga Manthiolu, jak nie wiesz to nie odpowiadaj ... Coś jest na
          rzeczy, inaczej bym nie pytała, w instrukcji Angelcare jest jakaś wzmianka o
          innym sposobie układania tych tabliczek w kołyskach i malych łóżeczkach tylko
          jest to napiasane dość niezrozumiale

ps. dla manthioli - a kołyskę rzecz jasna wykładam potluczonym szklem i
          kiepami smile))))
          • mathiola Re: monitor a kołyska 14.11.06, 14:23
            nie wiem czemu sie denerwujesz, nie napisałam tego złośliwie, po prostu
            wydawało mi się, że skoro jest materac i płaska powierzchnia, to i monitor
            można umieścić.
            MOże chodzi o to, że w małych łóżeczkach stosuje się jedną płytke tylko?
            • fankaborsuka Re: monitor a kołyska 14.11.06, 14:33
              Nie, właśnie dwie. Już położyłam, po prostu bliżej siebie, dziala, chyba ok.

A denerwuję się bo jestem świezo po forum CIP ciąża i poród smile tam trzeba było
              być twardym żeby przetrwać, nie dociera jeszcze do mnie że mam to za sobą .....
              ostatnio tam zajrzałam i zabawa trwa nadalsmile Sorki smile
              • mathiola Re: monitor a kołyska 14.11.06, 14:36
                Ok smile
                Ja mam angelcare i jednak jakoś mi się kojarzy, że oni psali tam o jednej
                płytce do małych łóżeczek czy wózków.
                Specjalnie zajrzę w wolnej chwili do instrukcji żeby sprawdzić smile
    • water_lilly Re: monitor a kołyska 14.11.06, 15:22
      mam angelcare + mała kołyska, używamy 2 płytek, leżą blisko siebie, na razie
      działa bez szwanku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka