fankaborsuka 09.11.06, 21:16 A moze któraś wie jak ulozyć monitor odechu w kołysce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: monitor a kołyska 09.11.06, 21:37 pewnie tak samo jak w łóżeczku Materac jakiś chyba ma ta kołyska? To pod materac Odpowiedz Link Zgłoś
fankaborsuka Re: monitor a kołyska 09.11.06, 22:59 Bardzo zabawne droga Manthiolu, jak nie wiesz to nie odpowiadaj ... Coś jest na rzeczy, inaczej bym nie pytała, w instrukcji Angelcare jest jakaś wzmianka o innym sposobie układania tych tabliczek w kołyskach i malych łóżeczkach tylko jest to napiasane dość niezrozumiale ps. dla manthioli - a kołyskę rzecz jasna wykładam potluczonym szklem i kiepami )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: monitor a kołyska 14.11.06, 14:23 nie wiem czemu sie denerwujesz, nie napisałam tego złośliwie, po prostu wydawało mi się, że skoro jest materac i płaska powierzchnia, to i monitor można umieścić. MOże chodzi o to, że w małych łóżeczkach stosuje się jedną płytke tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
fankaborsuka Re: monitor a kołyska 14.11.06, 14:33 Nie, właśnie dwie. Już położyłam, po prostu bliżej siebie, dziala, chyba ok. A denerwuję się bo jestem świezo po forum CIP ciąża i poród tam trzeba było być twardym żeby przetrwać, nie dociera jeszcze do mnie że mam to za sobą ..... ostatnio tam zajrzałam i zabawa trwa nadal Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: monitor a kołyska 14.11.06, 14:36 Ok Ja mam angelcare i jednak jakoś mi się kojarzy, że oni psali tam o jednej płytce do małych łóżeczek czy wózków. Specjalnie zajrzę w wolnej chwili do instrukcji żeby sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
water_lilly Re: monitor a kołyska 14.11.06, 15:22 mam angelcare + mała kołyska, używamy 2 płytek, leżą blisko siebie, na razie działa bez szwanku. Odpowiedz Link Zgłoś