Dodaj do ulubionych

ZAPARCIE U MIESIECZNEGO DZIECKA

IP: *.* 22.07.01, 17:20
MOJ MIESIECZNY SYNEK MA ZAPARCIA,NIE MOZE SAM SIE ZALATWIC.KARMIE JEGO POKARMEM Z BUTELKI.PROSZE O POMOC.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: ZAPARCIE U MIESIECZNEGO DZIECKA IP: *.* 24.07.01, 07:54
      Jesli te zaparcia trwają dłużej niż 2 tygodnie to szukaj dobrego lekarza. Nie chcę cię absolutnie straszyć, ale może mały ma niedrożną częsć jelita i po prosu nie przesuwa się to wszystko w tresci jelit. Może to doprowdzić do zastoju tresci pkarmowej w srodku i psucia się jej, zbadaj dokładnie tę sprawę. To akurat przyszło mi do głowy na temat zaparć u tak małego dziecka, choć powody mogą być zupełnie inne. Pozdrawiam, zdrówka i ....kupki u maluszka życzę, bo wiem jako mama jakim to bywa problememmilka
    • Gość: guest Re: ZAPARCIE U MIESIECZNEGO DZIECKA IP: *.* 24.07.01, 08:26
      Może sypiesz za dużo mleka modyfikowanego na miarkę wody??
      • Gość: guest Re: ZAPARCIE U MIESIECZNEGO DZIECKA IP: *.* 24.07.01, 13:52
        Sypie mu o wiele mniej mleka i daje dodatkowo sliwki zmieszane z woda.brzuszek ma miekki i odchodza mu gazy.czasami mu pomagam sie wyproznic wkladajac mydlo ale slyszalam,ze moge naruszyc mu odbyt.na poczatku karmilam jego piersia ,potem przerzucilam sie na mleko z butelki i byc moze jego organizm nie przyzwyczail sie do tej zmiany.dzieki wam za rade.
    • Gość: guest Re: ZAPARCIE U MIESIECZNEGO DZIECKA IP: *.* 13.08.01, 15:46
      Mozesz podawac dziecku herbatke na trawienie Hippa.Ja dawalam miesiecznej coreczce karmionej piersia i nutramingenem,bo miala zaparcia i pomoglo.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka