Dodaj do ulubionych

JAKI ROZMIAR?

IP: *.* 24.11.01, 19:18
Muszę kupić prezent dla synka znajomej. W tej chwili ma 2,5 m-ca. Jaki numer ubranka powinnam kupić? Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: JAKI ROZMIAR? IP: *.* 24.11.01, 20:32
      Mój Kubuś też ma 2,5 miesiąca i nr 62 jest na niego w sam raz a nawet powiedziałabym że już troche z niego wyrasta dlatego w większości ubieram go w ciuszki nr 68. Z tą numeracją jest tak, że jedne ubranka nr 68 są na niego idealne a inne za duże :what
      • Gość: guest Re: JAKI ROZMIAR? IP: *.* 24.11.01, 21:01
        Dziewczyny miają rację, ale ja ci radzę kup coś np. na około półroczne lub roczne dziecko. Wszystkie moje pępkowe prezenty były właśnie takie i teraz mam piękne pajace, kurteczkę, śpioszki itd. Na takie droższe nowe rzeczy bym sobie nie pozwoliła napewno. Kupiłabym w komisie lub na ciuchach. Pozdrawiam :DKruszynka
    • Gość: guest Re: JAKI ROZMIAR? IP: *.* 24.11.01, 20:39
      Moja córka ma 2 miesiące i nosi ubranka na 68 i 74, więc lepiej spytaj znajomej o rozmiar lub kup wiekszePozdrawiamMonika
      • Gość: guest Re: JAKI ROZMIAR? IP: *.* 25.11.01, 15:26
        Moja Klaudusia - 2 miesiace nosi 68, sa w sam raz. 62 sa zdecydowanie za male.
        • Gość: guest do Miniki i Anki IP: *.* 26.11.01, 11:55
          Dziewczyny napiszcie ile ważą wasze dzieci, bo już zaczynam się niepokoić, że mój Kuba jest taki mały. Mam nadzieję że go nie zagładzam!
    • Gość: guest Re: JAKI ROZMIAR? IP: *.* 25.11.01, 17:18
      To ten mój Kuba to chyba będzie straszną drobinką ;)
    • Gość: guest Re: JAKI ROZMIAR? IP: *.* 25.11.01, 22:24
      W naszych polskich sklepach rozmiar rozmiarowi nie równy. W "modzie "niemowlęcej chyba nie ma standardów w rozmiarach i wszystko zależy od producenta ( swoją drogą, centymetry w sklepach raczej się nie różnią specjalnie między sobą i najczęściej 1cm=1cm, nieprawdaż? ). Mam ubranka na których rozmiar jest ten sam, a różnica w długości dochodzi nawet do 5cm.:crazy:Myślę, że na prezent najlepiej kupić coś na wyrost, bo dziciak ma szanse z tego skorzystać. A na teraz może kup mu jakąś kolorową zabawkę?. Pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka