jashka80dm 21.11.06, 12:51 jakby jakas mama uzywala to ja zbieram kody kreskowe z opakowan. jakbyscie mialy to ja je przygarne z mila checia jak cos piszcie na prv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxima13 Re: produkty HIPP 21.11.06, 13:12 a po co Ci te kody, jesli wolno zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
jashka80dm Re: produkty HIPP 21.11.06, 13:39 mam taki kupon specjalny od hippa (szkoda ze xerowac nie mozna) i trzeba zbierac kody zeby na nagrody wymienic. a kazda osoba moze tylko jeden kupon przyslac. wiec najlepiej zebym jak najwiecej nazbierala i wyslala to moze sie zalapiemy na wiecej gadzetow. zbieram na torbe dla dziecka, mate do przewijania i kocyk pomaranczowy. a to prawie 50kodow kreskowych. wiec pytam... jak macie to ja przyjme ) znaczy ja i Tymonek przyjmiemy Odpowiedz Link Zgłoś
szarlota123 Re: produkty HIPP 21.11.06, 14:32 A gdzie mozna taki kupon otrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
jashka80dm dostalam poczta. 21.11.06, 16:52 hipp mi poprostu przyslal. bo kiedys cos tam wypelnilam i czasami dostaje jakies ulotki z firm "dzieciecych". Odpowiedz Link Zgłoś