Dodaj do ulubionych

co z tą główką???

IP: *.* 21.02.02, 21:19
Cześć. Mój synek za dwa dni skończy 4 miesiące. Chodzi mi o trzymanie główki. Otóż Bartoszek w pozycji na brzuszku ma doskonała kontrolę główki, także pewnie trzyma ją podciągany do siadu. Natomiast zdarza mu się chwiać i zarzucać głową trzymany pionowo. Czy to jest normalne. Myślałam, że wpierw będzie trzymał sztywno głowę w pionie a później w przysiadzie. Co znaczy trzymanie główki w pionie w 4 miesiącu? Czy ma cały czas sztywno ją trzymać czy może jeszcze czasem nią zarzucać. Pozdrawiamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: MamaMarysiiBenusia Re: co z tą główką??? IP: *.* 22.02.02, 13:42
      Czesc Halka ! :-) Mysle , ze nie masz sie czym martwic , mojemu 9 miesiecznemu synkowi , mimo , ze juz podciaga sie do stania :-) tez zdarza sie zarzucic glowka . Podtrzymuj ja jeszcze caly czas , ja tez tak robie . Przeciez jest jeszcze malutki . Pozdrawiam serdecznie , paaa ! jabluszko .
    • Gość: DagmaraKawalska Re: co z tą główką??? IP: *.* 23.02.02, 10:26
      Halka, moja Weronika skończyła 4 miesiące i tak jak Twoje Maleństwo pieknie trzyma główkę, ale chwieje się jej w pionie czasami. Myślę, że to nic złego.Ja ją podtrzymuję.Pozdrawiam.DagmaraPs. Czy Bartoszek może się ślini, jakby miał ząbkować. Bo moja Wera od 3 tygodni ślini się niemożliwie. Zmieniam śliniaki co kilka godzin.No i jest bardzo marudna. Nie wiem, co robić, bo czasem nawet żel do ząbkowania nie pomaga.
      • Gość: Halka Re: co z tą główką??? do Dagi IP: *.* 25.02.02, 15:12
        Hej. Bartosz zaczął się ślinić jak miał 10 tygodni i to tak intensywnie, że musiałam uważać, bo się czasem zdarzało mu zachłysnąć własną śliną. Teraz już mu przeszło. Ale intensywnie gryzie rączkę i wszysko co popadnie, a ząbow ni w ząb. Widzę tylko od dłuższego czasu dwie białe plamki na dolnym dziąsle ( tak gdzieś od 1,5 miesiąca), ale nic pod palcem nie czuć. Z tą marudnością to szkoda gadać. Przychodzi taka godzina, że nic go nie może zadowolić. Pozdrawiam i lecę dalej, bo już mu się nudzi. Hej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka