Dodaj do ulubionych

PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa

28.11.06, 10:51
poszukuję dobrego, sprawdzonego neurologa dziecięcego na terenie Warszawy
bardzo proszę o jakieś namiary, opinie
dziękuję!
Obserwuj wątek
    • hahalszka Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 11:07
      dr Dorota Dunin-Wąsowicz, neurolog neonatolog z Centrum Zdrowia Dziecka,
      przyjmuje na Wiatracznej
      • kasia_sp Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 11:47
        a czy mogłabym prosić o info gdzie dokładnie na Wiatracznej ???
      • doris48 Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 12:04
        Byłam u doktor Dunin 2 lata temu i zupełnie nic nie powiedziała. Mało
        kontaktowa, bada dziecko i nic nie mówi, ograniczyła się do przeczytania wypisu
        ze szpitala i potwierdziła no tak, tak. Nie dała zaleceń, praktycznie nic nie
        powiedziała, wyszliśmy tak samo głupi jak wchodziliśmy. Nie polecam. Później
        byłam W Elpisie na Lucerny 117 815-27-82 u doktor Banaszek i zupełnie inna
        wizyta. Mówiła co robi, co bada i czy u mojego dziecka odruchy przy badaniu sa
        prawidłowe. Mam tylko obawy co do takich prywatnych ośrodków czy przypadkiem
        nie naciągaja na rehabilitację, bo oczywiście w Elpisie przyjmują nie tylko
        neurolodzy (2 panie) ale i rehabilitanci. Mimo tego idę do niej ponownie z moim
        drugim synem, bo nigdzie indziej nie dało rady się zapisać (myślę o państwowym
        neurologu)
        • hahalszka Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 12:34
          Chodzimy do dr Dunin od 5 m-cy. Owszem, jest oschła i trzeba z niej wyciągać
          informacje, ale na fachowośc nie narzekamy. Jej opinie potwierdzają inni neurolodzy.
    • bonnie75 Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 11:49
      Dr Wanda Potakiewicz - najlepsza neurolog i w ogole lekarz z podejsciem do
      dziecka, to moje skromne zdanie. Wpisz w wyszukiwarke, juz chyba kiedys
      podawalam namiary na nia. My z moim malym bylismy zachwyceni!!!
    • agata352 Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 14:14
      Pani dr Potakiewicz, nam została polecona, sprawdziliśmy i polecamy teraz innym.
      Bardzo miła, ciepła Pani Doktor i specjalista w swojej dziedzinie.
      nr telefonu pod którym można się umówić 602-764-370
      a przyjmuje ul. Słoneczna 50 kl.D, wejście od ulicy Spacerowej obok Hotelu Karat
      • ashka27 Re: dr Potakiewicz 28.11.06, 16:35
        ja odradzam, 99% dzieci jej zdaniem trzeba rehabilitowac, tak profilaktycznie,
        zeby im pomoc...no i zaleca rehabilitacje u swojej kolezanki z pokoju obok, pani
        Osinskiej...dzisiaj bylam z wizyta u Pawla Zawitkowskiego, swietnego
        fizjoterapeuty, ktory stwierdzil ze pod zadnym pozorem moje dziecko nie wymaga
        rehabilitacji. Pani doktor jest mila i sympatyczna, ale moim zdaniem traktuje
        pacjentow rutynowo chyba nie do konca jest kompetentna
        • ewa_mewa Re: dr Potakiewicz 28.11.06, 17:17
          Z całym szacunkiem do p.Zawitkowskiego ale medycyny to on nie kończył i jest
          fizjoterapeutą a nie neurologiem, który na problem patrzy o wiele bardziej
          kompleksowo.
          Ja polecam dr Szczepanik (chyba Ewa ale głowy nie dam) z Instytutu Matki i
          Dziecka na Kasprzaka - jak masz skierowanie to można sie normalnie zapisać do
          przychodni ale fakt, czeka sie długo. Zapewne przyjmuje też prywatnie.
        • bonnie75 Re: dr Potakiewicz 28.11.06, 17:34
          Bzdura kompletna.
          A rehabilitantka nie nazywa sie Osinska tylko Osiecka i to byl moj wybor, ze
          zdecydowalam sie na nia a nie na pana Zawitkowskiego czy innego rehabilitanta.
          Zreszta wystarczyly nam 2 wizyty, bo pani Osiecka pokazala i objasnila wszystko
          w ciagu tych dwoch godzin.
          Poza tym, nie rozumiem, jestes lekarzem, zeby oceniac kompentencje dr
          Potakiewicz? Na jakiej podstawie sadzisz, ze jest niekompetentna?
    • mysza_myszynska Re: PILNE!-neurolog dziecięcy Wa-wa 28.11.06, 17:20
      my chodzimy do dr, Kapicy z Limu, i jej opinię i WNM potwierdziła rehabilitantka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka