Dodaj do ulubionych

Herbatka uspokajająca

IP: *.* 21.07.02, 21:42
my uzywamy i pieluch i chusteczek pampers. roznica w cenie miedzy tymi z tesco a pamperami to 8 zł jezeli jest promocja -kosztuja wtedy ok 45 zl. dla dziecka 6 m-cy jest ich 62 szt. normalniekosztuja ok 50-55 zl. i chusteczki pampersa sa najtansze. poza tym w wiekszosci supermarketow sa promocje na pampersy i chusteczki pampers.jezelichodzi o oliwke to nivea baby. w ciazy smarowalam brzuch johnsonem ale mialam uczulenie.pozdrawiamola
Obserwuj wątek
    • Gość: Anika Re: Herbatka uspokajająca IP: *.* 21.07.02, 21:45
      Czy podajecie swoim pociechom przed snem jakieś herbatki uspokajające. Mój synek(7-mcy) ostatnio dość często budzi się z płaczem, kręci się i wierci. Może podanie jakiejś ziołowej herbatki usokoiłoby go w czsie snu?ania
      • Gość: brytnej Re: Herbatka uspokajająca IP: *.* 22.07.02, 08:29
        Czesc!Hipp robi herbatke uspokajajaca-melisa z rumiankiem.Niestety na niektore dzieci dziala pobudzajaco.Musialabys wyprobowac.widzialam ostatnio plyn do kapieli Johnsona-lawendowo-jakis-tam-tez ponoc wycisza.Na moje dziecko nie dziala nic,jak marudzi to na calosc.Moja kolezanka daje dziecku Viburcol-czopki homeopatyczne,ale nie wiem czy to dobry pomysl.Pozdrawiam-Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka