edyta9936 05.01.07, 12:27 Hej dziewczyny....proszę poradzcie, właśnie raniutko zobaczyłam wyżynający się ząbek...chciałabym mu jakoś złągodzić ten stan...Z góry dzięki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.minge Re: Jaki żel dla ząbkujacego maluszka....!!! 05.01.07, 12:33 calgel bobodent dentinox wszystkie zawierają lidokainę - środek miejscowo znieczulający dla mnie w zasadzie niczym sie nie różnią, poza ceną ale chyba najlepiej działa na moją córcie calgel Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: Jaki żel dla ząbkujacego maluszka....!!! 05.01.07, 12:37 Dla mnie calgel, sahol są do niczego. I nie znieczulają miejscowo jednak jak Dentinox N, jego cena wynosi 23 zł ale warto kupić. Znieczula bardziej niż pozostałe środki i działa na prawdę wspaniale. Przy moich córkach przetestowałam wiele, ale dopiero Dentinox pomógł. Przy małym używam już tylko Dentinoźu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1973 Re: Jaki żel dla ząbkujacego maluszka....!!! 05.01.07, 18:35 Potwierdzam...Dentinox Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline Re: Jaki żel dla ząbkujacego maluszka....!!! 05.01.07, 12:42 calgel- używaliśmy tylko tego, ale był raczej niezawodny i nawet jak mi sie wyzynało jakies spoznione pieroństwo to tez sobie użyczyłam-wspanialy) Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: Jaki żel dla ząbkujacego maluszka....!!! 05.01.07, 12:44 Ja stosuję "Calgel" - cena ok. 13 zł ale u nas skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
ezyg Re: Jaki żel dla ząbkujacego maluszka....!!! 05.01.07, 12:56 U nas okazał sie najbardziej skuteczny dentinox Odpowiedz Link Zgłoś
letica Dentinox n/t 05.01.07, 13:03 Zawiera największa dawkę lidokainy - a tym samym ,najlepiej znieczula pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
letica uzupełnienie , za szybko mi sie wysłałało 05.01.07, 13:05 Zawiera największa dawkę lidokainy - a tym samym ,najlepiej znieczula I jest dosyć przyjemny w smaku - bobodent to porażka ziołowa, Młody pluł i się krzywił strasznie.Cal gel, lepszy ale nie tak skuteczny,jak Dentinox.Dentinox najdrozysz,ale "wart zachodu" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beanata7 Re: uzupełnienie , za szybko mi sie wysłałało 05.01.07, 21:44 Również tylko dentinox się sprawdził - i sprowadzony z anglii Bonjela - też rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś