kasia.ola 24.01.07, 20:43 napiszcie prosze parę słów o foteliku maxi cosi priori. Bo planuje zakup ale nie wiem jaki fotelik wybrać.Polecacie maxi cosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia_lo Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 20:51 Nam w sklepie odradzano fotelik maxi cosi, w sumie nie wiem dlaczego, ale kupilismy ROMER i jestesmy bardzo zadowoleni a malemu tez chyba jest wygodnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 20:56 my mamy mc tobi synek jest wielgachny, ale wygodnie mu w nim, nawet w zimowym kombinezonie no i co wazniejsze: mc tobi wypada chyba najlepiej w testach ADAC Odpowiedz Link Zgłoś
martyna2001 Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 20:58 Mam fotelik maxi cosi cabrio jestem bardzo zadowolona,można wpiąć w wózek(oczywiście zależy od rodzaju i firmy wózka).Dokładnie nie wiem czym różni się mój model fotelika od tego o,który pytasz ale wiem,że są te foteliki bezpieczne i wysokiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 20:59 ja kupilam ten fotelik jakies 4 lata temu właśnie za namową mam z tego forum - wszystkie bardzo go sobie chwaliły. Jeśli wierzyć testom sa to chyba jedne z najbezpieczniejszych fotelików, łatwo rozłożyć je do pozycji leżącej i łatwo zapina się pasy. Jedyna wada tego fotelika to kiepski materiał - wyblakł na słońcu i poszarzał. Nic sie jednak poza tym nie rozdarło i nie zepsuło przez 4 lata intensywnego używania. Zresztą z tego co zauważyłam materiały na fotelikach często szybko się zużywają i jest to wada prawie wszystkich. Teraz zdecydowaliśmy się na większą wersje tej samej firmy a priori zostawiamy dla drugiego maluszka. Oba foteliki kupiłam przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
jkw2006 Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 21:54 ja mam maxi cosi cabrio fix i jestem bardzo zadowolona, podobno bardzo bezpieczne, łatwe w montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
baton_de_colle maxi cosi priori THE BEST 24.01.07, 22:10 wybierz sie do sklepu i porównaj jakość wykonania, materiału, stabilność. Ja "na odleglośc" tez sie wahalam, ale jak zobaczylam te plastikowe kubelki Ramatti, to szajsowate wykonanie, te hyboczace sie boki zabezpieczajace....Maxi Cosi po prostu bił na głowę całą reszte. Tanio można je kupic na niemieckim ebayu-użyane. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: maxi cosi priori THE BEST 24.01.07, 22:32 Ja tak jak Alicja, też miałam Priori XP, ale nasz miał taki materiał, który nie wyblakł. Fotelik był OK, żadnych zastrzeżeń. Też zostawiliśmy dla "potomnych", a obecnie używamy Maxi Cosi Rodi XP (tu już materiał nieco gorszy, ale...) Ten fotelik też jest w porządku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 22:36 my też mamy maxi cosi priori i od miesiąca nasz synek w nim jeździ - nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, przed zakupem też się bardzo długo zastanawialiśmy ale wybór był dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
madal1 Re: fotelik maxi cosi priori 24.01.07, 23:03 ja mialam 2 foteliki maxi cosi (w tym priori) i uwazam ze sa swietne. teraz musialam kupic nowy (corka skonczylam 3 latka i ma 19 kg ale kupilam innej firmy, bo z systeme ISO FIX. niestety maxi cosi nie mialo takiego rozwiazania... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.ola Re: fotelik maxi cosi priori 25.01.07, 09:04 a czym się różni maxi cosi priori od maxi cosi priori xp? bo widze ze cena tez jest inna??? xp jest jakis lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś