ewazeler 13.04.03, 21:34 Jakie cechy powinno mieć dobre krzesełko do karmienia ? Jakiej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynad29 Re: krzesełko 14.04.03, 08:55 Firmy Ci nie podpowiem, bo mam krzesełko przysłane z USA i przypuszczam że nie ma takich u nas, ale uważam że jest super, bo ma trzy wysokości, trzy ułożenia dziecka od prawie leżącej do zupełnie siedzącej, ma kółka do przewożenia po mieszkaniu, ma blokadę, by dziecko nie wypadło i stoliczek do zabaw w przyszłości. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: krzesełko 14.04.03, 14:54 Wg mnie dobre kresełko powinno: a. miec tapicerkę łatwą do utrzymania w czystości b. szelki albo paseczki do przytrzymywania dziecka (to wazne, jeśli dziecko jest ruchliwe) c. powinno być obszerne (niektóre są wąskie i mają nieregulowany blacik/oparcie, ciężko w nie włożyć 1,5letnie dziecko) d. jeśli ma kólka to z blokadą Ja mam z "Drewexa" - rozkłada się do pozycji stolik+ krzesełko, mały używa go od kiedy samodzielnie usiadł i jada w nim do dziś (ma 2,5r) Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: krzesełko 17.04.03, 08:58 Wykorzystam okazję i zapytam - czy krzesełko + stolik firmy Drewex ma szelki do zapinania dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: krzesełko 17.04.03, 10:06 Drewex nie ma (w każdym razie moje krzesełko)- ma tylko między nóżkami taką przegródkę, żeby się dziecko nie wyśliznęło dołem. Natomiast dokupiłam zwykłe szelki do przypinania za całe 10zł )i zdały egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: krzesełko 14.04.03, 17:55 Hej, co do cech zgadzam sie z przedmowczynia. my (tzn ja i Stas 7,5 m-ca)mamy prima pappa peg perego i jestesmy bardzo zadowoleni pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: krzesełko 23.04.03, 16:29 Ja mam krzesełko firmy drewex i ma szelki dla dziecka.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś