niuska231 Re: 2 miesiące a nie śpi 02.02.07, 16:15 moj synek zreszta tez Dawidek ma 1,5 miesiace i tez strasznie malo spi.wdzien potrai pospac tylko 2 godziny ogolem a i potem w nocy czasem jest niespokojny.ja karmie piersia niewiem jaka tego moze byc przyczyna moze te Dawidki to tacy ciekawscy i nie chca marnowac czasu na spanie tylko wolą obserwowac swiat Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_sg Re: 2 miesiące a nie śpi 02.02.07, 16:38 moja Anielka to samo (też 2 mc) karmie piersia, tylko ze malenstwo ma kolki i nawet jak mi sie ja uda uspic to wystarczy jeden pierd zeby ja wybudzil, i tak w kolo macieju, nie mam juz sily do mojego kochania, ale w nocy spi przynajmnie 8,9 godzinek (rzecz jasna w miedzyczasie jest karmiona). Cóż mamuśki trza przeczekać nie Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: 2 miesiące a nie śpi 02.02.07, 17:23 A moze wasze dzieciaczki po prostu nie dojadaja? Moja tak miala jak byla na piersi a teraz odkad przeszlam na butelke spi lepiej, choc czasem tez sie zdarzy, ze niby sie juz najadla, wypycha smoczek jezykiem, ze nie chce, ze ble, a potem jednak budzi sie glodna, wiec po prostu musze karmic ja czesciej a po mniej. Odpowiedz Link Zgłoś