gosiek206 05.02.07, 20:49 Moja córcia bardzo odkopuje sie w nocy boje sie ze bedzie jej zimno i czesto sprawdzam czy jest przykryta co o tym sadzicie???w pokoju jest 23st. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigiiemilki Re: sen bez kołderki??? 05.02.07, 20:59 wg mnie jest jej za goraco.a w czym spi? Dla porownania napisze ci ze u mnie w nocy jest ok.20st.(teraz czesto mniej)a moim najlepiej spało sie pod polarowym kocem> Spia w body i spodenkach od piżamki. Jak chciałam je przykrywać bardziej albo ubierac grubiej to sie tym bardziej rozkopywały...(ja sama jestem przykryta kołdra i czasem kocem...haha).A tak nie rozkopuja sie prawie wcale.Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek206 Re: sen bez kołderki??? 05.02.07, 21:20 Mała spi w spioszkach lub body z dlugim rekawem i spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: sen bez kołderki??? 05.02.07, 21:00 Moj synek też namiętnie się rozkopuje, a w pokoju mamy mniej stopni niż Ty (23 to dużo), mimo to nie choruje- ma 3 lata- nie wybudza się, wnioskuję wiec, ze spanie bez kołderki mu odpowiada. W zimie czasem zakładam mu skarpetki i zwykle ubieram w cieplejsza piżame, bo wiem, ze kazdego ranka i tak obudzi się odkryty Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sen bez kołderki??? 05.02.07, 21:25 Chyba masz za gorąco. Moje córki też się rozkopywały, aż zmniejszyliśmy temp. do 19 stopni w nocy i juz sie nie rozkopują. Najmlodsza śpi w śpiworku. aga Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 moj synek spi bez przykrycia 05.02.07, 23:00 jak go przykryje to sie rozkopie, probowalam spiworka ale byl wrzask i spocony dzieciak. Odpuscilam, spi bez przykrycia praktycznie od urodzenia (jak byl noworodkiem "tolerowal" spanie po flanelowa pielucha). Pojecia nie mam jak mozna spac bez przykrycia - ja od razu marzne mimo, ze mamy 25 stopni w domu Odpowiedz Link Zgłoś
pauzalka Re: sen bez kołderki??? 05.02.07, 23:19 My mamy w sypialni najwyżej 20 stopni, Mała śpi w pajacu i wypełza spod kocyka bo jest jej za gorąco. Nie marznie, nigdy nie miała nawet kataru (14m). Im chłodniej tym lepiej jej i nam się śpi. Odpowiedz Link Zgłoś