Dodaj do ulubionych

Jak szukać niani?

06.02.07, 13:48
Witam, myślę o powrocie do pracy. Wiele z Was już to przezyło, czy możecie
podpowiedzić od czego zacząć aby znaleźć wymarzoną nianię bo jakos nie mam
pomysłu( chyba stres) i nie mogę się za to zabrać, dziękuję za
zainteresowanie moim problemem
Obserwuj wątek
    • ollga05 Re: Jak szukać niani? 06.02.07, 17:35
      Jest taka strona www. niania.pl Znajduje sie tam duzo ogloszen kobiet , ktore
      chca zajac sie dzieckiem. Sama jak bylam w potrzebie to z tego skorzystalam i
      nie zaluje. Najlepiej umow sie z kilkoma osobami i wtedy bedziesz mogla wybrac
      Pozdrawiam
      • kitka80 Re: Jak szukać niani? 06.02.07, 17:54
        Ja tez zaczelam poszukiwania niani.Korzystam ze strony niania.pl, ale jak na
        razie udalo mi sie spotkac tylko z jedna osoba (szukam od 2 tygodni).Rozpytuje
        tez wszystkich znajomych.W ostatecznosci zostanie agencja,za jej posrednictwo
        trzeba jednak zaplacic ok. 900 zl.Mozesz tez umiescic swoja oferte na
        www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Warszawa_Dla_dziecka___Nianie,4-13.html
        • teane Re: Jak szukać niani? 06.02.07, 21:26
          ja zaczęłam od rozwieszenia ogłoszeń na osiedlu, na sklepach, dałam też
          ogłoszenie w anonsach (możesz też dać w innych gazetach) i na www.niania.pl .
          oczywiście najlepiej było by znaleźć kogoś z polecenia, ale z tym trudniej niestety.
    • mg2006 Re: Jak szukać niani? 07.02.07, 00:25
      Ja znalazłam nianie też przez portal niania.pl - ale chyba miałam szczęście. Z
      tego co się dowiadywałam warto dać standardowe ogłoszenie w gazecie z prosba o
      telefon - tylko trzeba określić warunki wstępne aby pól Polski nie dzwoniło.
      Jeżeli szukasz niani na cześć etatu można też wywiesić ogłoszenie na wydziale
      pedagogiki, położnictwa i.t.p.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka