Dodaj do ulubionych

5 m-c nie chce pić mleczka

03.03.07, 13:27
dziewczyny czy to normalne mój 5 m-c synek nie chce pić mleczka, cały czas
jak do tej pory ładnie pił około 800ml na dobę, a od czasu jak zaczęłam go
dokarmiać deserkami i obiadkami to tylko wypije kilka łyczków i koniec. też
tak macie i czy to normalne? dodam że karmię go Bebiko 2
Obserwuj wątek
    • xxx-x Re: 5 m-c nie chce pić mleczka 03.03.07, 15:57
      Moja Ola nie piła nigdy mleka (żadnego) a ma już 2 latka. Poprostu "rosło jej"
      i nic z tego
      • robin2510 Re: 5 m-c nie chce pić mleczka 03.03.07, 16:06
        moja kinga ma 17 miesięcy mleka nie pije prawie wcale tylko 1 raz na noc odkąd
        skończyła 4 miesiące. Przeszlismy wtedy na zupy od razu gotowane na mięsie, i
        inne jedzenie i tak zostało do teraz nic małej nie jest i ma sie świetnie.

pozdrawiam.
        • mamamilosza1 Re: 5 m-c nie chce pić mleczka 03.03.07, 18:08
          nasz synek skończył 22 lutego 5 miesięcy, od jakiś 3 tygodni pije mleko tylko w
          nocy. Wypija czasem 90 ml czasem 150 ml. niekiedy udaje mi się wcisnąc mu
          jeszcze trochę mleczka rano ale to rzadko. staram się jakoś przemycic mu trochę
          mleka, robie mu budyń rano a na wieczór kaszkę owocową. Niechęc do mleka ma
          chyba po mnie. pozdrawiam
    • julia232 Re: 5 m-c nie chce pić mleczka 03.03.07, 21:44
      Cześć! Mój Michaś 20 lutego skończył 5msc. a mleka nie chce pić już od jakiegoś
      czasu.Wcześniej ładnie mi pił kaszki na mleku, ale teraz nawet nie chce ich
      ruszyć.Sama nie wiem co robić, ale lekarka powiedziała, że jeśli przybiera na
      wadze to nie ma co tragedii robić, po prostu dawać więcej zupek i już. Ja nie
      jestem o tym do końca przekonana, ale czekam może zmieni mu się apetyt.Spróbuj
      podać dzidziusiowi sinlak(taki preparat mlekozastępczy). Mój synek parę razy go
      wypił ale później niestety też nie chciał.Cierpliwości życzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka