aniak790207 10.03.07, 16:45 dostałam lek na kolki z Niemiec..nzaywa sie SABSIMPLEX czy ktos o nim slyszał lub go sotsował? znacie jakies inne skuteczne sposoby na kolki? lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek85 Re: kolki! 10.03.07, 17:20 ten lek jest bardzo dobry. osobiście nie stosowałam go na swoim dziecku, bo odpukać na razie kolek nie ma, ale moja przyjaciółka dostała to od swojego pediatry i jej córeczka jak nowo narodzona! Odpowiedz Link Zgłoś
mdzidzia Re: kolki! 11.03.07, 17:22 moja siostra nie mogła niczym przerwać kolek i od 2 miesiąca podawała juz kaszkę i stopniowo podawała jedzenie i ustąpiło zaraz a tak się mały męczył przez 2 miesiące..teraz ma 20 miesięcy swietny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: kolki! 11.03.07, 17:40 stosowałam. jak mały skonczył miesiac. przed kadyn karmieniem raz 10 raz 15 kropli. róznie. u nas rewelacja. mały puszczał baki, ze hej... ale u nas mega kolek nie było. nie martw sie, ze przedawkujesz...to nie przenika do organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
luschka Re: kolki! 11.03.07, 17:50 to był jedyny skuteczny lek na megakolki mojego synka, nic z leków dostępnych w polskich aptekach nie pomagało, dopiero sab simpl. ale po ok. 2-3 tygodniach. mój malec się tak męczył, że nie wiedziałam co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka sab simplex jest rewelacyjny na kolki 11.03.07, 21:58 zresztą wpisz w wyszukiwarce i góry sab simpex a zobaczysz ile pozytywnych opinii mają mamy o nich. u mojego syna b.pomógł a Junior miał naprawdę mega kolki.podawaj do każdej butelki po 10-15 kropli - poprawę zauważysz już drugiego dnia stosowania.Ważne 0 trzeba go stosować regularnie, czyli nie przerywaj podawania kiedy lek już zadziała, najlepiej pdawać go do ukończenia przez dziecko 3 mcy, a więc wieku kiedy kolki najczęsciej już ustępują i wtedy redukuj pomału dawkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś